Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου θα ενισχύσει φέτος τις Ασπρες Πεταλούδες

Οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου ξεκίνησαν και γίνονται στο λινκ https://bit.ly/volos24. Εναλλακτικά, όπως αναφέρει ο ΣΔΥΒ, όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο. Την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr. Για πληροφορίες: Παλάντζας Κώστας, τηλ 6993953012.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου ανακοίνωσαν ότι οι Άσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που θα ενισχυθεί φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας.

Ο ΣΔΥΒ συνεχίζει, όπως καθιέρωσε από το 2019 στη νέα εποχή του συλλόγου, την ενίσχυση μέσω του Ημιμαραθωνίου, ιδρυμάτων και φορέων, όπως έγινε στους προηγούμενους αγώνες με την Κιβωτό, το Ορφανοτροφείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες είναι Κλειστή Περίθαλψη Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, με ELOT EN ISO 9001:2015 Αρ. Πιστοποιητικού ΣΔΠ 5057.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου στη διαδρομή που πιστοποιήθηκε και μετρήθηκε επίσημα το 2022 από τη WA/ AIMS (παραλία Βόλου, οδοί Δημητριάδος, Ιάσονος, Λαμπράκη, Αργοναυτών, Πευκάκια, Αλυκές). Συμμετέχοντες-όριο: σύνολο 2.000: Ημιμαραθώνιος 500, I Love Volos Run 5km 1.000, Παιδικός Αγώνας 500.

Ο μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» 2023 Αντώνης Παπαδημητρίου δήλωσε τη συμμετοχή του στον αγώνα, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.