Ο Αιολικός επιλέχθηκε στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αιολικός αναφέρεται: “Ακόμη μία διάκριση για την ομάδα του Αιολικού. Ο Αιολικός Βόλου επιλέχθηκε μεταξύ πολλών αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ”!

Η χαρά των ανθρώπων του Αιολικού μεγάλη, καθώς τα οφέλη για τα παιδιά της ακαδημίας θα είναι πολλά. Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης ακαδημιών. Στόχος είναι να προβάλει τις βασικές αξίες του αθλητισμού του “ευ αγωνίζεσθαι”, της ομαδικότητας, του σεβασμού, της αφοσίωσης. To πρόγραμμα εγκαινιάσθηκε το 2014 και έκτοτε υλοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Έως σήμερα στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έχουν συμμετάσχει ενεργά 25.000 νεαροί αθλητές, 30.000 γονείς/κηδεμόνες και 10.000 προπονητές.

Συνολικά έχουν διοργανωθεί 378 εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά και 28 μεγάλα φεστιβάλ αθλητισμού. Επιπλέον στις συμμετέχουσες ακαδημίες διανέμεται αθλητικό υλικό, διακριτικά, σετ προπόνησης, ενώ οι αθλητές έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και συμμετέχουν σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα ισχύει από 1η Οκτωβρίου 2019 έως 30 Ιουνίου 2020″.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.