Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για το γκρέμισμα του ΕΑΚ

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το γκρέμισμα του ΕΑΚ Βόλου: “Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε διά του Τύπου ότι προτίθεται να γκρεμίσει το ΕΑΚ Βόλου για να «φτιάξει» στη θέση του ένα πάρκο.

Του υπενθυμίζουμε ότι το έργο της συντήρησης και της βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Βόλου έχει ενταχθεί στο Φιλόδημος ΙΙ – κατόπιν αιτήματος της Δημοτικής Αρχής – και ο προϋπολογισμός που έχει εγκριθεί ανέρχεται στο 1.700.000€. Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση η Πολιτεία χρηματοδοτεί το έργο με 600.000€ και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από τον Δήμο Βόλου.

Του υπενθυμίζουμε επίσης, ότι τον Ιανουάριο του 2021 ο ίδιος Δήμαρχος υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την Πολιτεία για την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΕΑΚ, προϋπολογισμού 502.820€, για τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα, εμβαδού 9.000 τ.μ. και τοποθέτηση 1.250 νέων πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες του.

Οι δηλώσεις περί γκρεμίσματος του «Τάκης Συνετόπουλος» και αντικατάστασής του με ένα «πρωτοποριακό πάρκο» επιβεβαιώνουν την αφερεγγυότητα της Δημοτικής Αρχής που αιτήθηκε και έλαβε έγκριση χρηματοδότησης δύο φορές, για να βελτιώσει μια αθλητική εγκατάσταση που αποφασίζει, τελικά, να γκρεμίσει.

Καλούμε, λοιπόν, τον Δήμαρχο να ενισχύσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης – που επί ημερών του είναι στα όρια της κατάρρευσης -και να τιμήσει, αν μη τι άλλο, την υπογραφή του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.