Ο αποχαιρετισμός Ανδρουτσόπουλου στη ΦΘ Αγχίαλος

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας

Ήταν ειλημμένη προφανώς η απόφαση, απλά οριστικοποιήθηκε μετά και το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, και ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ΦΘ Αγχίαλος.

Σε δήλωσή του, ο ίδιος κάνει λόγο για την ολοκλήρωση μιας διαδρομής η οποία ξεκίνησε πριν 5 χρόνια.  «Αναλαμβάνοντας τότε τα κλειδιά της ομάδας από τον πρόεδρο Γιάννη Παπουτσή , έπρεπε να κάνω τα όνειρα που είχε για την ομάδα , ποδοσφαιρική πραγματικότητα» αναφέρει και συνεχίζει: «Με κοινή δουλειά, ο καθένας από το δικό του πόστο, αλλάξαμε πολύ γρήγορα το DNA της ομάδας κ την οδηγήσαμε με την αυταπάρνηση των παικτών σε μεγάλες επιτυχίες.

Φέτος και μέσα από τεράστιες δυσκολίες συγκρότησης του ρόστερ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου,  καταφέραμε τη παραμονή του συλλόγου. Κλείνει ο κύκλος και η Αγχίαλος πια είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην Α’ κατηγορία κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια του συλλόγου να είναι γεμάτα επιτυχίες τέτοιες που αξίζουν σε όσους την υπηρετούν και τα παιδιά της περιοχής να σκύψουν πάνω απ’ την ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιάννη Παπουτσή κ όλα τα μέλη του ΔΣ, που στη 5ετια αυτή πίστεψαν στη δουλειά μου και στήριξαν τα όνειρα τους πάνω μου. Ακομα και την τελευταία μέρα έδειξαν την απεριόριστη εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου. Επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που με ακολούθησαν από το πρώτο χρόνο που πήγα, μέχρι και τα παιδιά που ήρθαν φέτος τον Γενάρη και πίστεψαν στη σωτηρία μας. Υγεία σε όλους εύχομαι κ το ποδόσφαιρο συνεχίζεται για όλους μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.