Ο απολογισμός της χρονιάς για τον Κένταυρο Αγριάς

Τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε κάνει η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ του Κένταυρου Αγριάς.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Ο Κένταυρος έκανε μια από τις πιο γεμάτες αγωνιστικές σεζόν και κλήθηκε να αντιμετωπίσει πλήθος προβλημάτων κυρίως εξωαγωνιστικής φύσης. Εκτός των άλλων, η φετινή χρονιά υπήρξε εκ προοιμίου δύσκολη αφού έπρεπε να ενσωματωθεί στην νοοτροπία της ομάδας ένα σύνολο καινούργιών παικτών. Επιπλέον, οι τραυματισμοί των Μακρή και Μισιρλίδη αποδυνάμωσαν την περιφέρεια, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσυντονιστεί σε καίρια χρονικά σημεία και έτσι δεν κατάφερε να αποδείξει την αγωνιστική της ανωτερότητα.

Ο προπονητής Θοδωρής Παπαδόπουλος ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και βοήθησε σημαντικά στην διαχείριση των δύσκολων καταστάσεων που προέκυψαν καθ’ όλη την χρονιά. Σε κάθε περίπτωση έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Η ομάδα της Μαγνησίας αφού πέρασε από χίλια κύματα εν τέλει κατέλαβε την 5η θέση στον 1ο Όμιλο της Β Εθνικής. Ο Κένταυρος τερμάτισε αρχικά τρίτος στην Α Φάση του του 1ου Ομίλου(Α Υποόμιλος) της Β εθνικής χάνοντας την ευκαιρία να συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ ανόδου για την Α2, στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, αφού δέχτηκε τέρμα από τον Ηλυσιακό στην εκπνοή της τελευταίας αναμέτρησης. Στην Β φάση επιβλήθηκε του συνόλου των αντιπάλων του και έκλεισε έτσι την χρονιά με ένα πικρό χαμόγελο.

Η ταυτότητα της σεζόν

Θέση: 5η

Νίκες: 9

Ισοπαλίες: 1

Ήττες: 4

Τέρματα υπέρ: 427

Τέρματα κατά: 351

Την προηγούμενη Κυριακή η Διοίκηση με τους παίκτες είχαν την δυνατότητα να βρεθούν και να κάνουν έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς. Σύσσωμοι παραδέχτηκαν ότι οι δυνατότητες της ομάδας επιτρέπουν σε όλους να κοιτάξουν «ψηλότερα» την επόμενη χρονιά.

Η οικογένεια του Κενταύρου εύχεται Καλό Καλοκαίρι στους φίλους της ομάδας και ανανεώνει το ραντεβού της με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Σεπτέμβριο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.