O απολογισμός της Νίκης για τα 3α Νικητήρια

Τον απολογισμό για τα 3α Νικητήρια κάνει η Δ.Ε. Κολύμβησης της Νίκης, που αναφέρει:

“24 σύλλογοι με 276 αθλητές έδωσαν το παρών και αγωνίστηκαν σε μια διοργάνωση που αποτελεί θεσμό με χαρακτηριστικά γιορτής του αθλητισμού.

Ο συναγωνισμός ήταν υψηλός και οι επιδόσεις εξαιρετικές, που συνοδεύτηκαν και με την επίτευξη ενός Πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα 200μ υποβρύχιο από τον αθλητή του Συλλόγου Δελφίνια Περιστερίου, Καλτσουκαλά Γεώργιο, με επίδοση που τον ανέδειξε σε καλύτερο αθλητή των αγώνων.

Στον αντίποδα, η αθλήτρια μας Λυδία Παντελόγλου που με μια εξαιρετική επίδοση στα 50μ διπλά πέδιλα, για την παρούσα χρονική περίοδο πέτυχε χρόνο, που αποτελεί και όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό Εφήβων Νεανίδων και αναδείχθηκε, βάσει της βαθμολογίας CMAS, καλύτερη αθλήτρια των αγώνων.

Οι αθλητές και αθλήτριές μας έκαναν πολύ καλές επιδόσεις και συνολικά κατέκτησαν 37 μετάλλια, από τα οποία 14 χρυσά, 14 ασημένια και 9 χάλκινα.

Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις με απονομή επάθλων στους αθλητές μας, Αθανασία ΚαρατσιβήΛυδία ΠαντελόγλουΑποστολία Μπάδρα και Γιάννη Θεοδοσόπουλο, που πέτυχαν μοναδικές διεθνείς διακρίσεις και μας έκαναν όλους υπερήφανους. Ειδική βράβευση για τον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, που είναι ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών της ομάδας και του κάθε αθλητή-τριας ξεχωριστά.

Η τελευταία βράβευση ήταν για τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ιωάννη Καλαϊτζογλίδη για τις διεθνείς επιτυχίες της Εθνικής ομάδας  την περυσινή χρονιά, καθώς και για τη διαχρονική προσφορά του στο άθλημα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Στέργιος Φάτσης, εκ μέρους των πολιτείας, η υφυπουργός παιδείας κ. Ζέτα Μακρή, η αντιπεριφερειάρχης κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Γάτος, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Έλενα Αντωνοπούλου και Τουρισμού κ. Μελπομένη Λαζάρου.

Επιστολή  χαιρετισμού και υποστήριξης απέστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, λόγω κωλύματος φυσικής παρουσίας.

Για ακόμη μια χρονιά, την υγειονομική υποστήριξη των αγώνων παρείχε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, με τους εξαιρετικούς εθελοντές και τον φίλο και υποστηρικτή των δράσεων μας, κ. Βασίλειο Ηλιόπουλο, που τους ευχαριστούμε για την πολύτιμη παρουσία.

Οι αγώνες μας φέτος υποστηρίχθηκαν από εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που αποτυπώνονται στον πίνακα που ακολουθεί. Η υποστήριξη τους ήταν καθοριστική στην υλοποίηση των αγώνων.

Τους ευχαριστούμε και προσβλέπουμε στη στήριξη τους και στο μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Προσπαθούμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα διοργάνωσης αναβαθμίζοντας πεδία των αγώνων.

Η ηχητική κάλυψη των αγώνων ήτανε εξαιρετική εκ μέρους του κ. Γιώργου Μπαρτζώκα, που είχε όλη την επιμέλεια και διάθεση του εξοπλισμού, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Παράλληλα με την ηχητική κάλυψη, η ζωντανή μετάδοσή των αγώνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των μεταδόσεων, καθώς αποτελεί προϊόν αναβαθμισμένου εξοπλισμού και τεχνογνωσίας από τους κ. Στέφανο Κορώνη και Χάρη Μπουρνή, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική μετάδοση των αγώνων στο κανάλι μας στο Youtube.

Ευχαριστούμε την κ. Άρτεμη Ιακωβάκη και τον κ. Δήμο Σχοινά για τη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

Η εξέλιξη των αγώνων ήταν υποδειγματική, χάρη στην αγωνόδικο επιτροπή και τους κριτές χρονομέτρες υπό τις οδηγίες και συντονισμό του κ. Φόλλα Ιωάννη.

Η ροή των αποτελεσμάτων ήταν εξαιρετική, χάρη στην εμπειρία του κ. Κώστα Απλαντή και χωρίς προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημά υπό την επίβλεψη του κ. Μπασματζή.

Τους ευχαριστούμε όλους, καθώς και το προσωπικό του κολυμβητηρίου και το προσωπικό καθαριότητας που διατήρησε το επίπεδο υγιεινής του χώρου υψηλό.

Για την εξυπηρέτηση των παρισταμένων, καθοριστική ήταν και η υποστήριξη που παρείχε το κυλικείο του κολυμβητηρίου και ο υπεύθυνος κ. Χρήστος Ρακιτζής.

Για το τέλος, αφήσαμε αυτό που για εμάς είναι πρώτο στην καρδιά μας και αφορά τους υπέροχους εθελοντές γονείς, που με τη δική τους συνδρομή οι αγώνες μας κάθε χρόνο γίνονται και καλύτεροι. Η δική τους συνδρομή είναι η μεγαλύτερη εγγύηση καθώς και η καλύτερη συνταγή επιτυχίας των αγώνων. Ο καθένας ξεχωριστά αλλά και ως σύνολο, μαζί με την αγωνιστική ομάδα των αθλητών μας και το προπονητικό επιτελείο με τον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και τη συνεργάτη του βοηθό προπονητή Αθανασία Καρατσιβή, συγκροτούν μια ομάδα που μπορεί να ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά σε υψηλότερο επίπεδο, βάζοντάς και πετυχαίνοντας στόχους μέσα από εξαιρετικές διοργανώσεις.

Για όλους τους συντελεστές ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση για ακόμη πιο ωραίους αγώνες στο μέλλον. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.