Ο απολογισμός των τμημάτων στη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β.

Τον απολογισμό των τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και κολύμβησης έκαναν οι κ.κ. Π. Μποτσιβάλης, Αλ. Μεταφτσής και Ν. Ρούμπος αντίστοιχα στη Γ.Σ. της Δευτέρας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης τόνισε:

«Δεν έγινε η συσπείρωση που έπρεπε να γίνει σε όλα τα επίπεδα, όπως στα διαρκείας. Η ομάδα θέλει στήριξη, αλλά όχι μόνο στήριξη οικονομική, αλλά και με την παρουσία μέσα στο γήπεδο. Θα παρακαλέσω όλους τους οπαδούς της ομάδας να είναι πολύ προσεκτικοί, επειδή ο ΚΑΠ είναι πολύ αυστηρός. Τα πρόστιμα είναι τεράστια και η ομάδα δε θα αντέξει, γιατί έχουμε να πληρώσουμε ενοίκια, το φαγητό των παικτών και άλλα έξοδα.

Μπορεί ορισμένοι κύκλοι να με βρίζουν, αλλά εγώ είμαι περήφανος. Έχω καθαρό το μέτωπό μου και καθαρή την ψυχή μου. Ας λένε ό,τι θέλουν. Ούτε θα πάνω σε δικαστήρια, ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Θα θελα ο κόσμος να μη βάζει το δάχτυλο μπροστά και να κάνει ότι δε βλέπει. Δεν μπορεί να γίνεται ο αγώνας και να βριζόμαστε μεταξύ μας. Να φωνάζουμε υπέρ της ομάδας. Έτσι εμψυχώνουμε τους ποδοσφαιριστές γιατί κι αυτά είναι νέα παιδιά, που ήρθαν εδώ με φιλοδοξίες. Με τα αρνητικά σχόλια δίνουμε τροφή σ’ αυτούς που είναι εναντίον του Ολυμπιακού. Το Νο1 είναι η συσπείρωση. Αν δεν την πετύχουμε, δεν μπορούμε να συζητάμε.

Να είμαστε όλοι μία γροθιά με τη διοίκηση που θα έρθει, όπως με την προηγούμενη, γιατί η ομάδα της πόλης είναι μόνο μία κι αυτή ήξερα από τότε που ήμουν στο σχολείο. Να τιμήσουμε τα 80 χρόνια ιστορίας. Συσπείρωση θέλω και να είμαστε μόνο ενωμένοι».

Στη δευτερολογία του και μετά τις τοποθετήσεις των μελών ο κ. Μποτσιβάλης είπε: «Μείωσα το εισιτήριο στα 80 ευρώ για να έρθει ο κόσμος. Το είδατε το αποτέλεσμα. Πρέπει να φύγουμε ενωμένοι. Θέλω να είμαστε αγαπημένοι και να βοηθάμε τον Ολυμπιακό. Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δε χρωστά άνω από 2.000 ευρώ. όποιος έχει την αντίθετη άποψη ας την πει.

Σήμερα έχουμε 380.000 ευρώ κατάσχεση λογαριασμών από το 2012.

Ο κ. Πολύζος κακώς νευρίασε, αλλά μίλησε σωστά. Εγώ πούλησα πιο πολλά διαρκείας απ’ όλους. Ποιος φίλαθλος με ζήτησε και δε με βρήκε;

Έχουμε έναν πρόεδρο που βάλλεται για άλλους λόγους. Ξέρετε πόσους στεναχώρησε ότι κλείσαμε για τρία χρόνια το Πανθεσσαλικό. ΤΟ ΕΑΚ δεν έχει στέγαστρο. ΤΟ ΕΑΚ είναι για τις 1800 θέσεις, όπως σωστά το είπε ο κ. Μουλάς. Η ομάδα έχει μία φοβερή πίεση, αλλά έχουμε πολύ υλικό πίσω. Έχουμε βάθος. Πέρσι κάηκα από τα ονόματα».

Η τοποθέτηση του Αλέκου Μεταφτσή ήταν η εξής:

«Στις ακαδημίες έχουμε 250 παιδιά και απασχολούμε δεκάδες ανθρώπους. Δεν είμαι μόνος μου, αλλά επικεφαλής μίας ομάδας ανθρώπων. Στον Ολυμπιακό Βόλου στα τέσσερα χρόνια που έχουμε αναλάβει, εκτός των επιτυχιών που έχει, γίνεται μία συνεχόμενη προσπάθεια, έχει καθαρίσει το όνομά του σε επίπεδο οικονομικών, δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν.

Χωρίς τον βασικό πυλώνα, που είπε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, τον κόσμο, δε θα καταφέρει τίποτα στην πορεία. Η χθεσινή εικόνα στο γήπεδο, παρότι γυρίσαμε στο ΕΑΚ, δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος του Ολυμπιακού Β.

Στο δικό μας αγώνα και με τα δικά μας τα κυβικά, ο κόσμος έδειξε καλό πρόσωπο. Τώρα τον έχει ανάγκη τον κόσμο του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Το μόνο που υπόσχομαι είναι ένα όμορφο θέαμα και όσοι αγωνίζονται να τιμούν τη φανέλα του».

Ο Νίκος Ρούμπος από την κολύμβηση υπογράμμισε:

«Το τμήμα κολύμβησης παρουσίασε τη μεγαλύτερη εξέλιξη σε σχέση με το υπόβαθρο που υπήρχε. Το βάρος το σήκωσαν οι γονείς των αθλητών, που συντάχθηκαν με τους προπονητές. Περάσαμε από χίλια μύρια κύματα, για να έχουμε ένα ικανό αριθμό αθλητών, που θα το κάνει βιώσιμο και θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τρίτους και αν αποκαταστήσουμε μία υπόληψη, καθώς κάποιοι χρησιμοποίησαν κάθε μέσο, για να δημιουργηθεί το τμήμα.

Έχουμε να επιδείξουμε μία σειρά από επιτυχίες, όπως πανελλήνια μετάλλια και συμμετοχή στα κλιμάκια εθνικών ομάδων και οι κολυμβητές μας έφτασαν στο πικ τη χρονιά που πέρασε. Στη Θεσσαλία ήμασταν δεύτεροι πίσω από τη Νίκη, που είναι πολυπληθέστατη. Αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που έγινε και σε επίπεδο ομοσπονδίας. Πρέπει να βρεθούν και χορηγοί, ώστε να συμβάλουν επικουρικά στη λειτουργία, όχι με μεγάλα ποσά.

Ανοίγονται για την επόμενη χρονιά μεγάλοι ορίζοντες.

Μετά τις εκλογές να γίνει ένα ισχυρό συμβούλιο με αντιπροσώπευση από όλα τα τμήματα, που θα προστατεύει τις αρχές του συλλόγου, που είναι άγραφος κι όχι γραπτός νόμος.

Υπήρχαν αποκλίσεις ενεργών αθλητών και προπονητών που δεν τιμωρήθηκαν».

Τοποθετήσεις μελών

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ Μέμος Παρίσης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, γιατί μπήκε μπροστά και μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό Βόλου και τόνισε ότι η διοίκηση αυτή δεν πουλιέται, όπως έκαναν ορισμένοι άλλοι. Έκανε λόγο για πολλούς που ωφελήθηκαν από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά φάνηκαν αχάριστοι, και είπε ότι, αν τα τελευταία δύο ματς γίνονταν στο αχανές Πανθεσσαλικό, μπορεί και να μην τα έπαιρνε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του ΣΦΟΒ, Χρήστο Τσιτσιρίγκο, έκανε λόγο για μία σοβαρή αποστολή στην Αθήνα κα πως υπάρχουν πολύ ευχάριστα νέα. Παράλληλα μίλησε για την ανάγκη αλληλεγγύης, όταν γίνεται επίθεση σε μέλη του συλλόγου και πρότεινε να περάσει ψήφισμα, που να δεσμεύει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταγγέλλει οποιονδήποτε καταφέρεται κατά μελών, γιατί όπως ανέφερε «παρακολουθούμε μία απίστευτη επίθεση σε μέλη του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να δεχτώ ο κ. Μποτσιβάλης που επενδύει χρόνο και χρήμα και ψυχή να δέχεται κατηγορίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.