Ο Αθ. Χατζηθεοδώρου νέος πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου

Μετά τις αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει καθήκοντα στον Ρήγα Φεραίο μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, στα ΚΑΠΗ Βελεστίνου, με τον Αθανάσιο Χατζηθεοδώρου να είναι πλέον επικεφαλής της διοίκησης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στα social media: «Παρουσία φιλάθλων, καθώς και παλαιών παραγόντων, οι εκλογές διεξήχθησαν ομαλά, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει την ομάδα με ζήλο, κυρίως από τη θέση του ταμία.

Με αλφαβητική σειρά παραθέτουμε τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη που εκλέχθηκαν και θα αναλάβουν θέσεις και αρμοδιότητες όταν συγκροτηθεί σε σώμα το πρώτο νέο Διοικητικό συμβούλιο.

Πρόεδρος: Χατζηθεοδώρου Αθανάσιος

Τακτικά μέλη: Κάρτσωνας Γεώργιος, Κόκκας Δημήτριος, Κουρίτσας Γεώργιος, Μακρής Αχιλλέας, Ντόντου Δήμητρα, Πάσχος Σπυρίδων, Σπαθής Αθανάσιος.

Αναπληρωματικά μέλη: Μπανταβάνος Ζήσης, Συρταδιώτης Ρίζος, Χατζής Ανδρέας.

Το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ «Ρήγας Φεραίος» θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συλλογική διαδικασία και που μας έκαναν την τιμή να μας εμπιστευτούν την Διοίκηση της ιστορικής μας ομάδας.

Ταυτόχρονα, θέλει να ευχαριστήσει τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, που δεν έθεσαν ξανά υποψηφιότητα, για την συμβολή και την συνεισφορά τους στον σύλλογο.

Τέλος, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο, τους παλαιούς παράγοντες και όσους αγαπάνε τον Ρήγα να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε να συνεχίσουμε την περήφανη 98χρονη ιστορία μας!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.