Ο Χάρντεν στους Λος Αντζελες Κλίπερς

Η βόμβα έσκασε στο NBA, με τους Σίξερς να κάνουν τελικά το χατίρι στον Τζέιμς Χάρντεν και να τον στέλνουν με ανταλλαγή στους Κλίπερς. όπως αποκάλυψε το ESPN.

Ο Τζέιμς Χάρντεν λοιπόν είναι πλέον παίκτης των Κλίπερς. Έπειτα από μήνες προσπαθειών, ο «Μούσιας» κατάφερε με τη συμπεριφορά του να ωθήσει τελικά τους Σίξερς να τον παραχωρήσουν στην ομάδα του Λ.Α, σε μία αναμενόμενη κίνηση, η οποία… άργησε αρκετά.

Σύμφωνα λοιπόν με το ESPN, οι Σίξερς έστειλαν τον Χάρντεν πακέτο με τον Πι Τζέι Τάκερ και τον Φίλιπ Πετρούσεβ στους Κλίπερς, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Νίκολα Μπατούμ, Μάρκους Μόρις, Ρόμπερτ Κόβινγκτον, Κέι Τζέι Μάρτιν, ένα μελλοντικό ντραφτ πικ πρώτου γύρου και δύο πικ δεύτερου γύρου.

Το συγκεκριμένο πακέτο δεν είναι ακριβώς αυτό που είχαν υπόψη οι Σίξερς, αφού ζητούσαν επισταμένως να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα και ο Τέρανς Μαν. Αυτό ωστόσο τελικά δεν έγινε ποτέ, με την Φιλαντέλφεια να αρκείται σε τρεις παίκτες που λήγει το συμβόλαιό τους στο τέλος της σεζόν (Μπατούμ, Μόρις, Κόβινγκτον) και στην προοπτική του Μάρτιν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.