Ο Καρμέλο Άντονι στις φαβέλες του Ρίο!

Ρεπό είχαν χθες (16/6) οι παίκτες της Αμερικής με τον κάθε παίκτη να επιλέγει πώς θα ήθελε να περάσει την ημέρα του, με αρκετούς να προτιμούν να παραμείνουν στο κρουαζιερόπλοιο που τους φιλοξενεί και να ξεκουραστούν, και άλλους να επισκέπτονται περιοχές του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος όχι μόνο δε φοβήθηκε, αλλά θέλησε να επισκεφτεί τις φαβέλες του Ρίο, και να παίξει μπάσκετ με τους κατοίκους της. Ο superstar των Νικς έχοντας μεγαλώσει με την οικογένεια του στο στην περιοχή Ρεντ Χουκ το Μπρούκλιν, πριν μετακομίσει στη Δυτική Βαλτιμόρη, σε φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ανέφερε πως: «Αυτό που οι περισσότεροι αποκαλούν ανατριχιαστικό και τρομακτικό, εγώ το αποκαλώ άνετο, ζεστό και σαν το σπίτι μου».

Οι φαβέλες είναι τα φτωχότερα κομμάτια του Ρίο, που μαστίζονται από καθημερινή βία. Συγκεκριμένα, και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων σχεδόν πέντε άνθρωποι κάθε ημέρα τραυματίζονται από πυροβολισμούς. Ο Άντονι φάνηκε να νιώθει άνετα στην επίσκεψη του, ανεβάζοντας και video μέσω Snapchat, αναφέροντας: «Η αγάπη είναι πραγματική στις φαβέλες».

Ο Καρμέλο ζήτησε από έναν καλλιτέχνη graffiti να τους φτιάξει το πορτραίτο, ενώ έπαιξε και με παιδιά, με όσους τον ακολούθησαν να παρατηρούν ότι δε φοβήθηκε ούτε για ένα λεπτό.

Πηγή: magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.