Ο Κένταυρος Βόλου έκοψε την πίτα και βράβευσε τους δρομείς του

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κένταυρου Βόλου, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου στο “Έργων Γεύσεις”, ενώ παράλληλα βραβεύτηκαν και οι δρομείς του για τις επιτυχίες τους και τις συμμετοχές τους σε δρομικούς αγώνες τη χρονιά που πέρασε.

Οι απονομές ξεκίνησαν με τον Γιώργο Παρίσση, που για άλλη μια χρονιά συγκίνησε με τον τερματισμό του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, καθώς το μεγάλο πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει δεν τον εμποδίζει να θέτει στόχους και να τους κερδίζει με την τεράστια δύναμη ψυχής που διαθέτει. Πολύτιμος βοηθός ο Γιώργος Καπαλίκας που έτρεξε δίπλα του όλη την απόσταση και επίσης βραβεύτηκε.

Οι βραβεύσεις αναλυτικά:

Φράγκος Δημήτρης για τις εξαιρετικές επιδόσεις σε αγώνες δρόμου.

Σαρακατσιάνος Κώστας για τον τερματισμό στην 6η θέση, στον αγώνα βουνού 165χλμ. Tihio Race.

Τερματισμός στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας: Ακρίβος Χάρης, Βέργας Γιώργος, Βερόγκος Κωνσταντίνος, Γιάννης Χρήστος, Γουργιώτης Κώστας, Δαλαμαγκίδου Σμαράγδα, Κούντρια Φιλιππία, Κράβαρης Σάκης, Μαμάτσιας Γιάννης, Μουλά Νίκη, Οικονόμου Δημήτρης, Παλάσκα Νάνσυ, Πετικόπουλος Γιώργος, Σφακιανός Νικόλαος.

Για τις συμμετοχές και επιτυχίες σε αγώνες δρόμου και βουνού: Τσέλιος Χρήστος, Γιαταγάνα Δήμητρα, Ασημακούλας Αλέξανδρος, Γούβαλη Κωνσταντίνα, Ζαφειρίου Βασίλης, Πανταζή Ιωάννα, Οικονόμου Βικτώρια, Σιαφάς Αθανάσιος, Καραβασάνη Ευφροσύνη, Σπανδώνης Γιώργος.

Διαχρονικές συμμετοχές σε αγώνες δρόμου: Βασιλειάδης Σταύρος, Γάκης Δημήτρης, Ζαφειρίου Ανάργυρος, Καραντάνας Απόστολος, Παπαγγελής Σπύρος, Χύτας Στέργιος, Μπαρμπουνάκη Ανθή, Σαλταγιάννη Δήμητρα, Χάλαρη Σοφία.

Και οι μικροί μας δρομείς: Χαρίτος Χάρης και  Φλέτσιος-Έξαρχος Άγγελος.

Χορηγοί της εκδήλωσης στα έπαθλα απονομής ήταν η Κλινική «Ελπίς Παπαϊωάννου», η ERGO Ασφαλιστική και η Maryland Park.

Tην εκδήλωση που  παρουσίασε η δημοσιογράφος κ.  Φύσσα Αναστασία,  τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου, καθώς και η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, ο δημοτικός σύμβουλος κ.  Ζαρκάδας- Βεργής Απόστολος, η τοπική σύμβουλος Ν. Ιωνίας κ. Αναστασία Παπαδοπούλου, ο πρώην αστυνομικός διευθυντής κ. Μαρκογιαννάκης Βασίλης, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλης Ηλιόπουλος και η πρώην δημοτική σύμβουλος κ. Χάλαρη Σοφία. Ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος απέστειλε προσωπικό χαιρετισμό.

Τυχερή της βραδιάς η κ. Ευαγγελία Αντάρη, που κέρδισε το φλουρί και παράλληλα ένα διήμερο για δύο άτομα στη Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.