Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει χαμογελαστός τη σημαία του Ολυμπιακού

intime

Γνωστός για τη συμπάθειά του προς τον Ολυμπιακό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε να κρατάει σημαία των ερυθρολεύκων, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του Conference League από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League, στον τελικό της OPAP Arena και Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε για μια ακόμα φορά τα φιλοολυμπιακά αισθήματα που έχει.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με πολίτες του νομού Αχαΐας και κάποιοι από αυτούς του εμφάνισαν μια σημαία του Ολυμπιακού.

Μόλις την είδε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έφερε κάποια αντίρρηση, την έπιασε στα χέρια του και φωτογραφήθηκε μαζί της και με τους πολίτες, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο.

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω εκφράζοντας τη μεγάλη μου χαρά σήμερα, για τρεις λόγους. Ο πρώτος ως Ολυμπιακός, για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας. Ο δεύτερος ως Έλληνας, γιατί είναι μια επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλω εδώ πραγματικά να συγχαρώ θερμά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, τη διοίκηση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι αυτή η ομάδα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης 20 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2004. Και νομίζω ότι ήθελαν σχεδόν όλοι, πιστεύω, οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως ομάδας, να κάνει αυτή τη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και τρίτον, είμαι και χαρούμενος ως Πρωθυπουργός, διότι διοργανώσαμε άρτια μία κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου, χωρίς κανένα παρατράγουδο. Οι άνθρωποι προσήλθαν στο γήπεδο με απόλυτη ασφάλεια, δεν έγινε κανένα επεισόδιο και νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα η οποία πρέπει να κυριαρχήσει πια και στο ελληνικό πρωτάθλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ώρες στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.