Ο Μέσι φοβήθηκε πως ο Νεϊμάρ θα κατέληγε στη Ρεάλ

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μια προοπτική που ο Λιονέλ Μέσι φοβόταν ότι πρόκειται να γίνει πραγματικότητα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε συνθέσει ένα «θανατηφόρο» τρίο δίπλα στους Μέσι και Λουίς Σουάρες στο «Καμπ Νου», πριν η Παρί Σεν Ζερμέν καταβάλει τη ρήτρα των 222 εκατομμυρίων και τον αποκτήσει με παγκόσμιο ρεκόρ, πριν από δύο χρόνια.

Οι αναφορές του Νεϊμάρ ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη LaLiga ήταν συχνές από τότε και μια επανένωση των «MSN» συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου.

Με την Μπαρτσελόνα, όμως, να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Γαλλίας, ο Μέσι ανησύχησε ότι ο πρώην συμπαίκτης του θα κατέληγε να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας».

«Θεωρούσα ότι αν δεν ερχόταν εδώ θα πήγαινε στη Μαδρίτη, γιατί πραγματικά πίστευα ότι ήθελε να φύγει» δήλωσε ο Μέσι, πέντε φορές νικητής της «Χρυσής Μπάλας» στο RAC1.

«Το είπε ο ίδιος, ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, να φύγει από το Παρίσι. Νόμιζα ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης) θα κάνει κάτι για να τον αποκτήσει».

Όλα αυτά ενώ η Μπαρτσελόνα διαθέτει ήδη την καλύτερη, ενδεχομένως, επιθετική γραμμή στον κόσμο, αφού στο πλάι του Αργεντινού σούπερ σταρ βρίσκονται οι Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.