O… Mπομπίτα Γκουτιέρεζ ετοιμάζεται για άφιξη στον Βόλο

«Μπομπίτα» είναι το παρατσούκλι του Λίμπεργκ Κουτιέρεζ του νεότερου, αφού ο συνονόματος πατέρας του και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της Βολιβίας φέρει το παρατσούκλι «Μπόμπα»! Ο «Μπομπίτα» λοιπόν με δηλώσεις του σε Μέσα της χώρας του σημείωσε ότι περίμενε τη βίζα του (τουλάχιστον όταν έγιναν οι δηλώσεις) από το ισπανικό προξενείο για να ταξιδέψει για την Ελλάδα.

«Περιμένω να βγει η βίζα για να πάω στην Ελλάδα, αυτό είναι το μόνο που λείπει. Κάνω τη διαδικασία μέσω του ισπανικού προξενείου, αλλά έχει περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα και δεν έχω λάβει θετική απάντηση», δήλωνε ο Γκουτιέρεζ σημειώνοντας επίσης: «Το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αρχικά για έξι μήνες, αφού το πρωτάθλημα λήγει σε μισό χρόνο. Μόλις τελειώσει το τουρνουά, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα». Μάλιστα δηλώνει ενθουσιασμένος που θα κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Βολιβίας.

«Στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία με κάλεσε δύο φορές ο καθηγητής Μαουρίσιο Σόρια, κάνοντας ντεμπούτο εκτός έδρας απέναντι στην Κολομβία.  Ελπίζω να δείξω τις ικανότητές μου στην Ελλάδα και να κληθώ ξανά», κατέληξε ο Βολιβιανός παίκτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.