Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, λατρεύει την Ανάβαση Πορταριάς (pics+vid)!

Αρκετές οι συμμετοχές του με πρωτιές εδώ και αρκετά χρόνια!

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος είναι λάτρης της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων, και έχει πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες, με την Ανάβαση Πορταριάς να φαίνεται ότι είναι μία από τις αγαπημένες του!

Έχει πάρει αρκετές φορές μέρος, και όπως μαρτυρούν τα σχόλιά του, η συγκεκριμένη ανάβαση είναι πάντα στις σκέψεις του και προφανώς στο πρόγραμμά του! Δεν είναι λίγες οι φορές, σχεδόν σε κάθε συμμετοχή του δηλαδή, που μέσω της σελίδας της αγωνιστικής ομάδας καλεί και 50 τυχερούς να βρεθούν στο Πήλιο για την Ανάβαση Πορταριάς, προσφέροντας μάλιστα και το σχετικό γεύμα!

Οπότε, στην κατηγορία Formula Saloon εντοπίζουμε πολλές συμμετοχές του στο Πήλιο. Το 2016 ήταν πρώτος με Ford Fiesta WRC με χρόνο 3:34.43 και το 2017 πάλι πρώτος με χρόνο 3:35.14.

Έγραφε μάλιστα για την Ανάβαση του 2017 ο ίδιος στη σελίδα της αγωνιστικής του ομάδας στο Facebook:

«Η Πορταριά κέρδισε το μεγάλο στοίχημα… Πάρα πολλές συμμέτοχες, 117 τον αριθμό.
Πετυχημένο Ενιαίο cup μετά από πολλά χρόνια. Πολύς κόσμος ήρθε κοντά μας με εντυπωσιακό ενθουσιασμό για τους αγώνες Αναβάσεων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απίστευτη ομορφιά του τοπιού και την ανοιχτή αγκαλιά όλου του πολύ όμορφου Βορειοελλαδίτικου κόσμου, η Πορταριά βάζει υποψηφιότητά για την πιο δημοφιλή Ανάβαση της χρονιάς. Την Κυριακή 24/09/2017 σε αυτή την συγκλονιστική Σύνθεση με όλες τις δυσκολίες και τα καπρίτσια της ασφάλτου, εμπνεύστηκα και κλήθηκα να συντονιστώ εγώ και το fiesta μας σε αυτή την μεγάλη Fiesta … Σε αυτήν την μεγάλη ομορφιά, ανταπόκριση και πραγματική αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος στο βουνό, που σε κάθε στροφή μου την επιβεβαίωνε απλά και πραγματικά… σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδίας μου.
Αν τελικά κατάφερα αυτό που θέλατε αυτό θα το κρίνετε όλοι εσείς που είστε πάντα κοντά μου…».

Δείτε βίντεο από τη συμμετοχή του το 2017:

Το 2018 με Ford Focus StI70 ήταν 3ος με χρόνο 3:40.67 και 2ος το 2019 με το ίδιο αυτοκίνητο και με χρόνο 3:37.26. Ωστόσο είχε αποφασίσει την τελευταία στιγμή να πάρει μέρος, καθώς είχε προηγηθεί ατύχημά του στον Αχλαδόκαμπο.

Το 2020 είχε αναδειχθεί νικητής με Ford Focus, όντας εξ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς.

Το 2021 στην 41η ανάβαση είχε πάρει και πάλι τη νίκη στη συγκεκριμένη κατηγορία, με Ford Focus RS και με χρόνο 5:38.79. Είχε μάλιστα δηλώσει τότε ότι: «Η Ανάβαση Πορταριάς για εμένα είναι ίσως η καλύτερη ανάβαση της χώρας μας. Είναι θετικό πως είχαμε και πάλι θεατές σε αγώνες αυτοκινήτου και αυτό δείχνει πως είμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Θα πρέπει βέβαια να υπάρξει προσοχή».

Δείτε φωτογραφίες από τις συμμετοχές του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Ανάβαση Πορταριάς:

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.