Ο ΝΠΣ Βόλος με Παναθηναϊκό στη “Λεωφόρο”

Στη Λεωφόρο με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό αγωνίζεται σήμερα στις 5 μ.μ. ο ΝΠΣ Βόλος στην 23η αγωνιστική της Superleague 1 με κρυφό στόχο να κερδίσει για πρώτη φορά την ομάδα της Αθήνας στην έδρα της.

Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό απουσία για τον ΝΠΣ Βόλος είναι ο Μίλος Ντέλετιτς, που έχει συμπληρώσει κάρτες και ο τραυματίας Ζαν Μπαριέντος, επιστρέφει ο φορ Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

O ΝΠΣ Βόλος ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (17:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και ο προπονητής Κωνσταντίνος Μπράτσος ανακοίνωσε την 20αμελή αποστολή.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.

Η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ ανακοίνωσε χθες την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον συνεργάτη του Κώστα Μπράτσου, Παντελή Μπούσια τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Στον Παναθηναϊκό ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, έμεινε εκτός και ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται, οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας και Βέρμπιτς.

Ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα θα είναι ο διαιτητής θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΝΠΣ Βόλος στη Λεωφόρο (17:00 Cosmote Sport 1 HD)

                Η 23η αγωνιστική

Για την 23η αγωνιστική όλοι οι αγώνες είναι:

Σάββατο (18/2)

17:00 Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος

20:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή (19/2)

16:00 Λαμία – Ολυμπιακός

19:30 Παναιτωλικός – Ιωνικός

20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Δευτέρα (20/2)

18:00 Ατρόμητος – Λεβαδειακός

19:30 ΟΦΗ – Άρης, Διαιτητής

Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 51, ΑΕΚ 50, ΠΑΟΚ 44, Ολυμπιακός 43, ΝΠΣ Βόλος 35, Αρης 31, Ατρόμητος 25, Αστέρας Τρίπολης 25, Παναιτωλικός 24, , ΟΦΗ 23, ΠΑΣ Γιάννινα 21, Ιωνικός 15, Λεβαδειακός 13, Λαμία 12. *ΑΕΚ και Ατρόμητος έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.