«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που κανονικά πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό»

Δηλώσεις, από πλευράς ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, πραγματοποίησε, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης των ερυθρολεύκων κόντρα στα Σέλλανα, ο Σάκης Σάββας, ο οποίος τόνισε την αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του και σημείωσε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που πρέπει να μπλέκει σε περιπέτειες υποβιβασμού στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα δύσκολο τερέν, απέναντι σε μία σοβαρή και ποιοτική ομάδα, όπως τα Σέλλανα που παλεύει όλα τα ματς. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου μας, τις οποίες εκμεταλλευτήκαμε. Βγάλαμε πολλές καλές φάσεις για γκολ, ελέγχαμε το ματς και δεν απειληθήκαμε, εκτός από 1-2 φάσεις. Το έργο μας, φυσικά, έγινε πιο εύκολο, όταν τα Σέλλανα έμειναν με δέκα παίκτες.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ομάδα που πέφτει, πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού κανονικά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, από ‘δω και πέρα, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Εύχομαι στα Σέλλανα καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.