O Oλυμπιακός Βόλου αισιοδοξεί και παλεύει για την παραμονή

Πλήρης θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων με την Κου.Πα Κιλκίς

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα των πλέι άουτ ήταν αρνητικό για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η Κου.Πα Κιλκίς εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έκανε το 1-0 με σκορ 70-63. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν και πιστεύουν ότι την Κυριακή θα ισοφαρίσουν σε 1-1 και θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στην κατηγορία.

«Έχουμε καλή ψυχολογία και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε πλήρεις, οπότε θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες μας τις δυνάμεις και ελπίζουμε και στη στήριξη του κόσμου για μία ακόμη φορά» σχολιάζει στο «Magnesiasports» ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος.

Μέχρι στιγμής εξάλλου τα πράγματα έχουν κυλήσει ομαλά στις τελευταίες προπονήσεις, με το σύνολο σχεδόν των παικτών να είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας αναμένεται να ενταχθεί το μεσημέρι της Παρασκευής εξάλλου και ο Σιδηρόπουλος που γενικότερα βρίσκεται στις Σέρρες, και την Κυριακή στις 17:00 και στο ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός Βόλου ελπίζει ότι θα καταφέρει να πάρει την πρώτη φετινή νίκη του απέναντι στην ομάδα του Κιλκίς, έχοντας ωστόσο τρεις ήττες φέτος έως τώρα. Αν πάλι χάσει, θα βρεθεί τη νέα χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.