Ο Ολυμπιακός Βόλου κρίνει παραμονή αλλά και τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ

Ο ΑΟ Σκιάθου κοιτά και το παιχνίδι Αστέρας-Ακρόπολη

Αφού δεν προχώρησε το σενάριο περί διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα για την Α’ ΕΠΣΘ φέτος στον Βόλο, ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται για την 26η αγωνιστική να φιλοξενηθεί στη Σκιάθο την ερχόμενη Κυριακή 14/04, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό ΑΟ στις 12:30.

Προφανώς και για τον Ολυμπιακό Βόλου βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα θέλει τη νίκη, ίσως και για να πάρει το… αίμα του πίσω μετά το 1-1 του πρώτου γύρου. Ο ΑΟ Σκιάθου όμως θέλει βαθμούς ή έστω βαθμό, εξαρτώμενος όμως και από την αναμέτρηση Αστέρας Ριζομύλου-Ακρόπολη Σέσκλου, που θ’ αρχίσει την ίδια ώρα. Ο ΑΟ Σκιάθου θέλει απώλεια βαθμών από πλευράς Ακρόπολης, και δική του νίκη, ενώ η ισοπαλία του αρκεί εάν η ομάδα του Σέσκλου ηττηθεί στον Ριζόμυλο, καθώς στην ισοβαθμία έχει το πλεονέκτημα. Η Ακρόπολη έχει αυτήν τη στιγμή 21 βαθμούς και 20 ο ΑΟ Σκιάθου, ενώ έχουν ήδη υποβιβαστεί στη Β’ ΕΠΣΘ ΦΘ Αγχίαλος και Πανιώνιος Νέας Ιωνίας.

Επόμενοι στόχοι για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, και η επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Οπότε κοιτά και τον ημιτελικό για το κύπελλο με την Αγία Άννα, και η πιθανή πρόκρισή του διαμορφώνει και τις αποφάσεις για τη διεξαγωγή του τελικού.

Εάν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι δεδομένο ότι ο τελικός θα διεξαχθεί εντός του διημέρου 27-28 Απριλίου, μιας και στις 12 Μαΐου αρχίζουν τα μπαράζ. Σ’ αυτήν την περίπτωση το Πανθεσσαλικό αποκλείεται, μιας και στις 27 του μηνός ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για τα πλέι άουτ της SL, αν και γενικότερα είναι δύσκολο να φιλοξενηθεί εκεί ο αγώνας φέτος. Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν αποκλείεται ν’ αναζητηθεί ακόμη και γήπεδο εκτός Βόλου, αν και μέχρι στιγμής συζήτηση επί του θέματος δεν έχει γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΘ.

Αν πάλι δεν προκριθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού μπορεί να λυθεί πιο εύκολα, προφανώς και το γηπεδικό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.