«Ο Ολυμπιακός βάσει επιτυχιών η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου»

Τόνισε σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου Γιάννης Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Φως και στον Θέμη Σινάνογλου.

Σ’ αυτήν αναφέρει πως η εμπλοκή του στους ερυθρόλευκους σε διοικητικό επίπεδο ξεκίνησε από τη στιγμή που τον πήραν τηλέφωνο και του εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους από το περιβάλλον του Ολυμπιακού Βόλου.

Σχετικά με τον Αχιλλέα Μπέο τόνισε ότι δεν γνωρίζονται, ωστόσο τον Φλεβάρη είχε μία συνάντηση μαζί του σε θεσμικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ρωτήθηκε, θεωρούν εχθρό τον δήμαρχο της πόλης, ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι ένα σημαντικό κομμάτι των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου τον θεωρεί εχθρό.

Ωστόσο ανέφερε ότι κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του και ότι προς το παρόν στη δική του διοίκηση ο Αχιλλέας Μπέος δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα, αντίθετα ό,τι έχουν ζητήσει έχει γίνει και κυρίως η επιστροφή στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος χαρακτήρισε ιερή υποχρέωση για τη διοίκηση του την επιστροφή στο ΕΑΚ και τον πόθο των φιλάθλων, ενώ επεσήμανε ότι στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μπορούσε να παίξει στην παραπάνω κατηγορία και έπλεξε το εγκώμιο του Στέλιου Αρσένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «πήραμε τον καλύτερο προπονητή».

Για το μακροπρόθεσμο πρότζεκτ που έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανέφερε ότι αυτό είναι να αποπνέει υγεία όλος ο Ολυμπιακός.

Ακολούθως, σχολίασε τη συνεργασία με τον Τάσο Κυριάκο λέγοντας ότι η διοίκηση του ήθελα να φέρει ένα όνομα για τεχνικό διευθυντή και έφερε τον καλύτερο που μπορούσε για την κατηγορία.

Για το τι του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στην πόλη και στην ομάδα του Ολυμπιακού απάντησε ότι ο Βόλος είναι ποδοσφαιρομάνα και διαθέτει την πιο μεγάλη ιστορικά ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου, βάσει επιτυχιών, αλλά έχει ακόμη μία ιστορική ομάδα, τη Νίκη, ενώ για τον ΝΠΣ Βόλος ανέφερε ότι όχι απλώς είναι στη Superleague, αλλά μπήκε στην πρώτη εξάδα.

Τέλος έκανε σαφές ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έχει καμία ανάμειξη στα πολιτικά πράγματα του Βόλου και στις επικείμενες εκλογές και ότι το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα της, συμπληρώνοντας πως η Μαγνησία και η Θεσσαλία έχουν τρομερά προβλήματα και για τον ίδιο και τους συνεργάτες του το Νο1 αίτημα είναι η ανάπλαση του ΕΑΚ.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.