Ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης οριστικά αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ ανόδου

ΦΩΤΟ: e-ptolemeos.gr
Εξασφαλίζοντας τον τίτλο στην μακεδονική ένωση

Ο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής στην ΕΠΣ Κοζάνης, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ που διεξάγονται για την 1η κατηγορία της περιφερειακής ενότητας της Μακεδονίας, και θα είναι μία ακόμη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός Βόλου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα των Κοίλων, που έχει προπονητή τον Βασίλη Μαντζώλα, αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα του Μακεδονικού Σιάτιστας, ενώ βρέθηκε μάλιστα να χάνει με 2-0. Έτσι, άνοιξε την «ψαλίδα» της βαθμολογικής διαφοράς από τον δεύτερο Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας στους 7 βαθμούς, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί στα ματς που απομένουν.

Ο ΠΑΟ Κοίλων είναι η τρίτη ομάδα που οριστικοποιείται ως αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ ανόδου, μετά τη Μαλεσίνα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας και τον ΑΟ Ανθούπολης από την ΕΠΣ Λάρισας. Bέβαια, ο προπονητής του, Βασίλης Μαντζώλας, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση ακόμη και να μην συμμετέχει η ομάδα του στα πλέι οφ, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι και έχουν υποχρεώσεις, όπως και το ότι θα συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.