Ο προγραμματισμός της ΕΠΣΘ για τη λήξη των πρωταθλημάτων

Σ’ ένα από τα δύο Σαββατοκύριακα της 25ης Μαρτίου ή της Καθαράς Δευτέρας, όταν και θα υπάρξει διακοπή, η ΕΠΣΘ σκοπεύει να ορίσει τους εξ αναβολής αγώνες Πύρασος-Σκιάθοςγια την Α’ Κατηγορία, Σκόπελος-Μυρμηδόνες για τη Β’ και Σκιάθος Β’-Απόλλων Καναλίων για τη Γ’ Τοπική.

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ πρέπει να τελειώσει στις 14 Απριλίου, καθώς στις 15/4 έχει ζητήσει η ΕΠΟ να δηλωθεί ο πρωταθλητής, που θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου. Με μία διακοπή η Α’ Τοπική μπορεί να τελειώσει τότε και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Επίσης, είναι πιθανό, αν ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος γίνει στο Πανθεσσαλικό, η Β’ και η Γ’ ΕΠΣΘ να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους στις 26 Μαΐου, καθώς το Σαββατοκύριακο του τελικού δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Μικτής Κορασίδων ΕΠΣΘ με την ΕΠΣ Τρικάλων που αναβλήθηκε στις 14/2, γιατί οι Τρικαλινές είχαν λίγα δελτία (!!!), η Τοπική Ενωση αναμένει τον ορισμό του αγώνα, ενώ το εντός έδρας ματς των κοριτσιών με την ΕΠΣ Λάρισας εντός έδρας δεν θα γίνει στις 28/2, αλλά μια μέρα μετά, καθώς την Τετάρτη 28/2 θα γίνουν τα παιχνίδια των Μικτών Κ14 και Κ16 των αγοριών με την ΕΠΣ Τρικάλων.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.