Ο Τζέιμς διαμαρτύρεται για οφειλές της ΚΑΕ ΑΕΚ

Αιχμές για οφειλές άφησε, μέσω Instagram, ο Ντελρόι Τζέιμς εναντίον της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του «Δικεφάλου» τη σεζόν 2017-18 και από τις αρχές Ιανουαρίου έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, καταγγέλλει ότι έχει λαμβάνειν από την Ένωση.

Η ανάρτηση του Τζέιμς:

«Είμαι επαγγελματίας. Πέρασα δύο σεζόν με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα προς τους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Όλοι εμείς υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιον λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τιμήσει αυτό το συμβόλαιο, θα τιμωρηθεί και η ομάδα σίγουρα θα τιμωρήσει τον παίκτη χωρίς δισταγμό.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη του για το παιχνίδι και την αγάπη του για την οικογένειά του και για να μπορεί να τη ζήσει.

Έχω έναν γιο, ο οργανισμός της ΑΕΚ γνωρίζει ότι έχω ένα γιο και τη βοήθεια και τη μεγάλη προσοχή που χρειάζεται, αλλά μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα μου λένε ψέματα και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, πατέρα και κουβαλητή.

Όπως άρχισα αυτό το κομμάτι προς την ΑΕΚ, είμαι επαγγελματίας. Σας παρακαλώ, κάντε το κι εσείς και πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους οφείλονται. Παίρνετε το φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θα το κάνατε αυτό στη δική σας. Ευχαριστώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.