Ο Βολιώτης Αχιλλέας Σαλαμούρας στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Αποτελεί τη 10η μεταγραφή για τους κιτρινόμαυρους

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Βολιώτη Αχιλλέα Σαλαμούρα, που έχει ξεκινήσει από τον Μαγνησιακό και έχει περάσει και από τη Νίκη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αχιλλέα Σαλαμούρα. Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U-20 του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ν.Π.Σ Βόλο και Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τις δύο προηγούμενες σεζόν, αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’. Αχιλλέα καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Επίσης σήμερα Τρίτη (29/8) οι Καρδιτσιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου δεξιού μπακ Βλάση Ανδρικόπουλου από τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά και του 21χρονου φορ Δημήτρη Θεοδωρίδη από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, φτάνοντας έτσι τις δέκα μεταγραφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.