Ο Βολιώτης Θωμάς Μαλαμούλης στη Δόξα Δράμας

Ο 20χρονος Βολιώτης αριστερός μπακ Θωμάς Μαλαμούλης, που έχει παίξει στον Ερμή Βόλου και στις μικρές ομάδες του ΝΠΣ Βόλος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική Δόξα Δράμας, στην οποία βρίσκεται και ένας άλλος Βολιώτης, ο Γιώργος Ναουμίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον  Μαλαμούλη: «Συνεχίζοντας τις στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης, η διοίκηση του συλλόγου μας, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή, προχώρησαν στην προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Νέο μέλος στην οικογένεια των «μαυραετών» είναι ο εικοσάχρονος (27/05/2003) πλάγιος αμυντικός Θωμάς Μαλαμούλης, που θα αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της αμυντικής μας διάταξης.

Γεννήθηκε στο Βόλο, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του τοπικού Ερμή.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ15 του ΝΠΣ Βόλος και από εκεί για τρία χρόνια στην Κ19 όπου διετέλεσε αρχηγός. Μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια επιλέχθηκε να κάνει προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του ΝΠΣ Βόλος.

Η διοίκηση μας αξιοποιώντας την ενημέρωση που είχε, ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη και χαρακτήρα, κινήθηκε άμεσα και τον ενέταξε στο έμψυχο υλικό της ομάδας και στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας.

Ο ίδιος δηλώνει «διψασμένος για διακρίσεις» και αναφερόμενος στη μετακίνησή του στην ομάδα μας συμπληρώνει: «Είμαι ευτυχισμένος που μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε μία τόσο ιστορική ομάδα, όπως είναι η Δόξα. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Θέλω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.