Ο Βόλος 2004 για τη νίκη που θα “σφραγίσει” την παραμονή στην Α΄ Εθνική

Παίζοντας με τον Λεοντικό Κηφισιάς

Παιχνίδι που με νίκη ανανεώνει την παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου δίνει σήμερα στις 3 μ.μ στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Βόλος 2004 που για την 5η αγωνιστική των playout της Α’ Εθνικής, θα υποδεχθεί τον Λεοντικό Κηφισιάς.

Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 θέλει με τη βοήθεια και του κόσμου τη νίκη μαθηματικής παραμονής για να υπάρχει και του χρόνου Θεσσαλική τετράδα στην μεγάλη κατηγορία (ΑΕΛ, Τρίκαλα, Ελπίδες οι άλλες τρεις)…

Ο ΑΣ Βόλος 2004 στην 1η αγωνιστική είχε ήττα στον Βόλο από την Ολυμπιάδα Υμηττού (1-3), αλλά στην συνέχεια πήρε την σημαντική ανάσα που ήθελε και δικαιούταν στο γήπεδο “Φ.Βαρδαξής” της Ν. Ερυθραίας με νίκη (0-1) επί του Λεοντικού Κηφισιάς με το γκολ της Σύρμου.

Σημαντικά για την παραμονή ήταν μετά τα ματς με τον Οδυσσέα Μοσχάτου, με τα κορίτσια της Έλενας Κουσκούνη να κερδίζουν στον Βόλο 2-1 με τα γκολ της Γκέκα και της Νάνου και την Τσιλίκα να αποκρούει πέναλτι, ενώ στο Μοσχάτο πήρε το 2-2 με τις Γκέκα και Ζήγρα να σκοράρουν και παρότι υπήρξε εχθρική διαιτησία και άδικη αποβολή της Αναστασίας Ζήγρα που θα λείψει σήμερα.

Σήμερα πάντως ο ΒΟΛΟΣ 2004 θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία καλώντας και τον κόσμο για υποστήριξη: “Για την 5η αγωνιστική των playout της Α’ Εθνικής, η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο τον ΛΕΟΝΤΙΚΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ευελπιστώντας στο τέλος του ματς η ομάδα να έχει πάρει το θετικό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την μαθηματική της παραμονή στην κατηγορία. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την τελευταία εβδομάδα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους κόλπους της ομάδας.

Για το αυριανό ματς η ομάδα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις παίκτριες στην προσπάθεια τους….

ΒΟΛΟΣ 2004: ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ” αναφέρει σε ανακοίνωση-ανάρτηση η Βολιώτικη ομάδα.

Στο σημερινό ματς ΑΣ Βόλος 2004-Λεοντικός Κηφισιάς διαιτητής ορίστηκε ο Σωτήρης Πέτσας από τα Τρίκαλα και όλοι οι σημερινοί αγώνες (play out-5η αγωνιστική) Mατίνα

13:00  Καστοριά-Ολυμπιάδα Υμηττού

15:00 Βόλος 2004-Λεοντικός Κηφισιάς

15:00 Ελπίδες Καρδίτσας-Οδυσσέας Μοσχάτου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ελπίδες Καρδίτσας …..18

2.Ολυμπιάδα Υμηττού …17

  1. Καστοριά……………….14
  2. Βόλος 2004…………..13

5.Οδυσσέας Μοσχάτου …8

6.Λεοντικός Κηφισιάς ……5

*Στην τελευταία αγωνιστική ο Βόλος 2004 αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Υμηττού

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.