ΟΦ Νίκης Βόλου: «Εκστρατεία Αγάπης-Να βάλουμε γκολ στην ανθρωπιά»

Συλλογή βασικών ειδών ενόψει της Εορτής του Πάσχα

Σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άτομα και οικογένειες με αυξημένες ανάγκες που δεν μπορούν να τις καλύψουν προχωρά ο Όμιλος Φίλων Νίκης Βόλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είναι πλέον γνωστό σε όλους εδώ και 19 χρόνια η προσπάθεια που γίνεται από την Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα προς τον συνάνθρωπο και τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.

Η υγειονομική, οικονομική, κοινωνική κρίση, αλλά και η ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωση τους. Η Λέσχη ΟΦ Νίκης Βόλου απευθύνεται προς όλους να δείξουμε για μια ακόμη φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη. Η προσφυγική μας καταγωγή και τις αρχές που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας, μας καλεί να είμαστε όσο πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα που θα τα διαθέσουμε σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Όμως δεν ξεχνάμε την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα του αείμνηστου αγαπημένου μας προέδρου Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος άφησε «πλούσιο» κοινωνικό έργο και στάθηκε με συγκίνηση και ανθρωπιά στις οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη και ήταν υποχρέωση, αλλά και υπόσχεση να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη νέα απόφαση και νομοθεσία της κυβέρνησης τα γραφεία της Λέσχης ΟΦ Νίκης Βόλου παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Γι’ αυτόν τον λόγο η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας θα γίνεται καθημερινά και τα σαββατοκύριακα στο καφέ «Κίνηση» (Μαιάνδρου 14) δίπλα από το ιστορικό γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στη Νέα Ιωνία».

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και δηλώσεις της προέδρου της Λέσχης, Ζηνοβίας Ζαχείλα που αναφέρει τα εξής:

«Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκτός από την αγάπη και τον ρομαντισμό της προς την κυανόλευκη μας ομάδα, εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξη της σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες. Βασικός μας στόχος είναι οι κοινωνικές δράσεις, γιατί πάνω απ’ όλα οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έχουν μάθει στα δύσκολα και πάντα επιδεικνύουν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο. Προσωπικά όσο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης μας ήταν χρέος μας να συνεχίσουμε το τεράστιο κοινωνικό έργο που άφησε ο αείμνηστος πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.