Off Ιντό και Βρεττάς, αμφίβολος ο Κουτίνας

O Κουτίνας έχει θέμα στη μέση

Τη μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα μέχρι στιγμής τον δεύτερο όμιλο της National League 1 υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας αύριο Σάββατο στις 17.00.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Αίολο Αγυιάς Πατρών, που είναι ένα πολύ ισχυρό σύνολο και φαντάζει φαβορί για την άνοδο, έστω και αν είναι νωρίς.

Η Νίκη έχει μόνο ήττες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και σίγουρα το σημερινό παιχνίδι δεν προσφέρεται για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη δεν θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο.

Δυστυχώς όμως δεν λείπουν  τα προβλήματα, καθώς τόσο ο Ιντό, όσο και ο Βρέττας λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάκης Κουτίνας, που κάνει ενέσεις λόγω προβλήματος στη μέση.

Το ματς θα διευθύνουν οι Κοϊμτζόγλου-Σαρακενίδης-Κωνσταντινέλης και κομισάριος θα είναι ο κ. Αθανασόπουλος.

Το πρόγραμμα (5η, 17.00)

Σάββατο 11/11

Βίκος Ιωαννίνων-Σοφάδες

Νίκη Βόλου-Αίολος Αγυιάς

Νήαρ Ηστ-Πανελλήνιος

Πρωτέας Γρεβ.-Τρίκαλα Basket

Εθνικός Πειραιώς-Εθνικός Λειβαδιάς

Ρεπό: ΝΕΟ Ληξουρίου

Το κάλεσμα της Νίκης

Σε ανακοίνωση-κάλεσμα της Νίκης τονίζεται: “Επιστροφή στην έδρα μας με στόχο την 1η νίκη απέναντι στο φαβορί του ομίλου!
Η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτό το Σάββατο (11/11, 17:00), και αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο και μοναδικό αήττητο Αίολο Αγυιάς.
Σε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε ένα από τα φαβορί του ομίλου, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
* Γενική είσοδος: 5 ευρώ”
Χρ. Θανασούλης
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.