Οι αποστολές Αστέρα Τρίπολης και ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο (16/3, 17.00, Novasports 2) στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας, έχοντας και το μειονέκτημα ότι θα δώσει τέσσερις αγώνες μακριά από το Πανθεσσαλικό και τρεις σ’ αυτό.

Ο λόγος είναι ότι τερμάτισε προτελευταίος με 19 βαθμούς μετά και τον μηδενισμό του για το παιχνίδι με την Κηφισιά λόγω της ρατσιστικής επίθεσης του πρώην πλέον προέδρου του, Αχιλλέα Μπέου, στον Ανδρέα Τετέι.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη για 1η αγωνιστική των πλέι άουτ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ασενούν και Μπαριέντος, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ στην 20μελη αποστολή βρίσκονται οι: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς, Ολιβέρα, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Από την άλλη ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μίλαν Ράσταβατς, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καλτσά, Γιαμπλόνσκι, ενώ εκτός έμειναν κι οι Μουνάφο, Παπαδόπουλος, που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας.

Την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Κακαδιάρης, Ατιένθα, Καστάνιο, Χριστόπουλος Γ., Γκρόζντανιντς, Ρούμπεν Γκαρθία, Λύρατζης, Αλβαρες, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Σουρλής, Σίτο, Ζουγλής, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Παλάσιος, Μάντζης, Μιριτέλο, Κωστέας.

Θυμίζουμε ότι η προϊστορία είναι υπέρ του Αστέρα με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ αν κερδίσει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος, θα πάρει το πρώτο του διπλό με τους Τριπολιτσιώτες.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Εκτός του παιχνιδιού Αστέρας Τρίπολης-ΝΠΣ Βόλος (17.00) αύριο Σάββατο (16/3) θα γίνουν και τα παιχνίδια Κηφισιά-ΟΦΗ (17:30) με διαιτητή τον Μιχάλη Ματσούκα, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) με διαιτητή τον Βαγγέλη Μανούχο, ενώ άρχων του αγώνα Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός (20:00) θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης.

Η βαθμολογία

Η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν τα πλέι άουτ οι ομάδες είναι η εξής: Αστέρας Τρίπολης 31, Ατρόμητος Αθηνών 28, Πανσερραϊκός 27, ΟΦΗ 25, Κηφισιά 21, Παναιτωλικός 20, ΝΠΣ Βόλος 19, ΠΑΣ Γιάννινα 18.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.