Οι αποστολές ΝΠΣ Βόλος και Παναιτωλικού για το σαββατιάτικο ματς

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου, που ο ΝΠΣ Βόλος είχε χάσει με 2-0

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό (17.30 μ.μ., 3/2, COSMOTE SPORT 1 HD) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Ανάμεσά τους και οι νεοαποκτηθέντες Ποπέσκου και Ντε Καμπς, αλλά όχι οι Τάχατος, Σιαμπάνης, που είναι τραυματίες, και ο τιμωρημένος Σιέλης.

Αναλυτικά η 20αδα του Ανχελ Λόπεθ: Κόβατς, Κόστις, Αλχο, Μύγας, Ασλανίδης, Ράσιτς, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόλιο, Τρουιγιέ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης και Χουάν Γκαρσία.

Από την άλλη τιμωρημένος είναι για τον Παναιτωλικό ο Φρεντερίκο Ντουάρτε, εκτός αποστολής χωρίς να είναι τραυματίας ο Καπίνο, ενώ τραυματίας είναι ο Μπαλντασάρα. Η αγρινιώτικη ομάδα ήρθε στον Βόλο με 21 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Μπακάκης, Μπλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Και για τις δύο ομάδες η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς πρόκειται για ένα καθοριστικό ματς ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που μάχονται για τη σωτηρία. Ο ΝΠΣ Βόλος ξεπέρασε τον Παναιτωλικό κατά ένα βαθμό μετά την ισοπαλία στις Σέρρες και θέλει να υποχρεώσει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που προέρχεται από θριαμβευτική πρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου, στην 5η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει μέχρι στιγμής πάρει εκτός έδρας τρίποντο, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος είναι η χειρότερη ομάδα ως γηπεδούχος στη Σούπερ Λιγκ 1 με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.