Οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κ18 το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα

Σε ομίλους σε όλη την χώρα θα διεξαχθούν οι Διασυλλογικοί Αγώνες για την κατηγορία Κ18 με την συμμετοχή στο σύνολο των ομίλων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Ο κύριος όγκος των αγώνων θα γίνει το Σαββατοκύριακο (29-30/05), ωστόσο σε ορισμένες ΕΑΣ η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε άλλες ημερομηνίες. Σάββατο (29/05) θα διεξαχθούν οι αγώνες της περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Ο ΣΕΓΑΣ παράλληλα ανακοίνωσε τη λίστα προκριθέντων αθλητών-τριών ανά αγώνισμα, όπως αυτή προέκυψε από τις επιδόσεις τους στους Διασυλλογικούς Αγώνες Α-Γ.

Οι Σύλλογοι σύμφωνα με την Προκήρυξη, θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 31 Μαίου στις 14:00, να στείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] συμπεριλαμβάνοντας απαραίτητα όλες τις περιπτώσεις συμμετοχών που αναφέρονται στην Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (λίστες κατάταξης, ελεύθερη συμμετοχή, τραυματίες αθλητές, Προολυμπιακή Ομάδα κ.α.) και αποστέλλοντας ταυτόχρονα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά όπου αυτά είναι απαραίτητα.

Διευκρινίζεται ότι οι Σύλλογοι θα πρέπει να δηλώσουν αποκλειστικά μόνο τους αθλητές που τελικά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.