Οι εισπράξεις του Ελλάδα-Γιβραλτάρ στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, οι εισπράξεις του σημερινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ θα διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα την ερχόμενη Τρίτη μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη της για τις απώλειες συνανθρώπων μας ως αποτέλεσμα των πρωτοφανών καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα την περιοχή της Θεσσαλίας και ταυτόχρονα εκφράζει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της κακοκαιρίας.

Η ΕΠΟ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων και θα συνδράμει έμπρακτα στη στήριξή τους με μια σειρά από πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει προς αυτή την κατεύθυνση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης.

Η αρχή θα γίνει από το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, οι εισπράξεις του οποίου θα προταθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διατεθούν στους πληγέντες της κακοκαιρίας. Εξ αυτού του λόγου, η Ομοσπονδία καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στον αγώνα, τόσο για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα, όσο και για να συνεισφέρουν στη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας.

Πέραν αυτού θα γίνουν και άλλες ενέργειες στήριξης σε συνεργασία με τους χορηγούς της ΕΠΟ, όπως η αποστολή νερού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η ΕΠΟ θα σταθεί επίσης στο πλευρό της ποδοσφαιρικής οικογένειας, παρέχοντας βοήθεια σε ενώσεις-μέλη και σωματεία.

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Τρίτη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.