Οι νικητές στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σκιάθου (photos)

Στην ομάδα των νικητών αγωνίστηκε ο παλαίμαχος διεθνής Θανάσης Κωστούλας
Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε διαγωνιζόμενους και θεατές, ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη (23/5/2024) το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σκιάθου (5×5) / 1st Skiathos International Football Tournament (S.I.F.T.) που διεξήχθη στο Αθλητικό κέντρο Σκιάθου, με την ολοκλήρωση των αγώνων της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης, καθώς και των τελικών,  για τις τρεις κατηγορίες Ανδρών 40+, Γυναικών και Ανδρών Open.

Νικητές στην κατηγορία MEN OPEN ήταν η ομάδα «OLA KALA» από τη Σερβία, που αντιμετώπισε την επίσης σέρβικη «IPA Region Danube».

Στην κατηγορία ΜΕΝ 40+ η ομάδα από τη Γαλλία «Les Blues», ενισχυμένη κι από τους προσκεκλημένους της διοργάνωσης Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Θανάση Κωστούλα, που αγωνίστηκαν σε όλους τους αγώνες, επικράτησε της ομάδας «Ta Tufekia» από την Ελλάδα και τέλος στην κατηγορία Women, οι «Black Cats» από την Αθήνα, επικράτησαν της ομάδας «Upper Winners».

Μετά τους τελικούς ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές των κατηγοριών, απονομή τιμητικής πλακέτας στον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, για τη συνεισφορά του στη διοργάνωση, αλλά και στους επικεφαλής της αποστολής από τη μακρινή Σρι Λάνκα, που τίμησε με την παρουσία της το Τουρνουά.

Επίσης, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας / I.P.A.HELLAS (Αντιστράτηγο ε.α.) κ. Βλάσση Βαλατσό και στον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας και των Συγκοινωνιών Σκιάθου κ. Δ. Κολυνδρίνη, για τη συνεισφορά τους στην όλη διοργάνωση, αλλά και στους  Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Θανάση Κωστούλα, ως επίσημους καλεσμένους και συμμετέχοντες, για τη μακροχρόνια και πολυσχιδή προσφορά τους στον Αθλητισμό.

Οι απονομές έγιναν στην κατηγορία WOMEN από τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ΜΕΝ 40+ από  τον πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), κ. Βλάσση  Βαλατσό και στην κατηγορία MEN OPEN από το Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Θεόδωρο Τζούμα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στο «SKIATHOS PALACE HOTEL», όπου όλοι οι συμμετέχοντες με χαλαρή διάθεση σε ένα εξαιρετικό χώρο δίπλα στην πισίνα και υπό τα ακούσματα ζωντανής μουσικής, που είχαν εξασφαλίσει οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου,, αντάλλαξαν απόψεις για τη διοργάνωση και αναμνηστικά δώρα, ενώ άπαντες δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τη διεξαγωγή του Τουρνουα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2nd Skiathos International Football Tournament!

Θυμίζουμε ότι το διάστημα από 20-24 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σκιάθου το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σκιάθου / 1st Skiathos International Football Tournament, ένα Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5, το  οποίο αφορούσε ένστολους και κυβερνητικούς υπαλλήλους και φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η όλη διοργάνωση αφενός στόχευε στη σύσφιξη των σχέσεων των συμμετεχόντων στο τουρνουά ποδοσφαίρου, του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο κι αφετέρου στο να εντάξει το νησί της Σκιάθου, ειδικότερα και τη χώρα μας, γενικότερα, στον «χάρτη» του αθλητικού τουρισμού, με τα πολλαπλά οφέλη που αυτός προσδίδει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.