Οικογενειακή βραδιά για τον Διαγόρα, που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην ταβέρνα “Το Αρχοντικό του Καρδάση” στο Στεφανοβίκειο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Α.Ε.Σ. “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου: “Ήταν μια οικογενειακή βραδιά που τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σάββας Τσαλδάρης, ο σύμβουλος Παπαϊωάννου Γιάννης, ο πρόεδρος τοπικού Μανώλης Ντάγγαλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος, η “ψυχή” της διοργανώτριας αρχής Αντώνης Δαλούκας, ο πρώην πρόεδρος και αρωγός του συλλόγου Σάκης Πρασσάς καθώς και ο πρόεδρος της Delopoulos trans & Sport Travel και χορηγός της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος.

Παρόντες ήταν ακόμη τα νυν αλλά και παλαιά μέλη της Διοίκησης, ενώ εκτάκτως την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο γεωπόνος και αρωγός επίσης του συλλόγου Χρήστος Λουφόπουλος.

Περισσότεροι από κάθε φορά και οι τυχεροί της βασιλόπιτας, αφού δώρα μοιράστηκαν σε έξι τυχερούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.

Ο παλαιότερος και ιστορικότερος σύλλογος του τόπου μας, “ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ”, συμπληρώνει φέτος, 67 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και ενίοτε της πολύ ευρύτερης περιοχής μας.
Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλο το φίλαθλο κοινό.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.