Ολαϊσόλα: «Όλοι μαζί κερδίσαμε»

Χαρούμενος για την ευκαιρία που είχε δήλωσε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου

Κάθε λόγο να χαμογελά είχε ο Λουτσιάνο Ολαϊσόλα μετά τον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον ΠΟΤ Ηρακλής, τονίζοντας πάντως ότι η επίτευξη του θετικού αποτελέσματος προήλθε από τη συλλογική προσπάθεια

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θα έπρεπε να δουλέψουμε πάρα πολύ. Η καλή δουλειά ήταν όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Γι’ αυτό και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήξερα με τον νέο προπονητή ότι θα πρέπει να προσπαθήσω και πάλι πολύ και να αποδείξω την αξία μου. Έπρεπε να προπονηθώ περισσότερο για να πείσω τον προπονητή μου και να πάρω θέση.

Είμαι χαρούμενος που έπαιξα, σκόραρα και πήρε η ομάδα τη νίκη. Δεν είμαι μόνος μου, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και σε όλες τις φάσεις με τον προπονητή. Κερδίσαμε όλοι μαζί και εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι να μου δοθεί η ευκαιρία. Ξέρω ότι μπορεί να μην μου δινόταν ξανά η ευκαιρία να σκοράρω, ήταν εκείνη η στιγμή. Τα καταφέραμε όλοι μαζί και κερδίσαμε κι εγώ νιώθω τυχερός και χαρούμενος» ανέφερε ο Ολαϊσόλα.

Για τον κόσμο, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος και μου αρέσει, το χαίρομαι το γήπεδο να είναι ζεστό και μας βοηθάει να παίζουμε καλύτερα και να δίνουμε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.