Ολυμπιακός: Έκανε δικό του τον Σα

Παίκτης του Ολυμπιακού έως το 2023 θα παραμείνει ο Ζοζέ Σα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του από την Πόρτο κι έκαναν δικό τους τον Ίβηρα γκολκίπερ.

Από το πρωί της Τετάρτης (15/05) οι «ερυθρόλευκοι» και ο ποδοσφαιριστής υλοποίησαν την δεδηλωμένη επιθυμία τους να συνεργαστούν για πολλά χρόνια ακόμη. Πλέον, ο 26χρονος «πορτιέρε» θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού έως τον Ιούνιο του 2023, αυτή την φορά όχι ως δανεικός από την Πόρτο.

Αυτό συνέβη το καλοκαίρι του 2018, όταν οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Σα με τη μορφή του δανεισμού από τους «δράκους». Αρχικά ο Σα ήρθε ως αναπληρωματικός του Γιαννιώτη, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και εξελίχθηκε σε βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας.

Υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού σε 21 από τα 30 ματς της Super League, σε 3 του Κυπέλλου και σε 7 στο Europa League της τρέχουσας περιόδου.

Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, για να μπορέσουν οι δευτεραθλητές Ελλάδας να κάνουν δικό τους τον Σα χρειάστηκε να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από την Πόρτο, η οποία ανήλθε στο ποσό των 2.5 εκ. ευρώ.

Το deal «σφραγίστηκε» τα τελευταία 24ωρα, όταν βρέθηκαν στην Ελλάδα στελέχη του γραφείου που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή και μετά από συζητήσεις με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.