Ολυμπιακός Βόλου: Ατομικό πρόγραμμα και βλέπουν…

????????????????????????????????????

Για την έναρξη του πρωταθλήματος κινούνται τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και καιρό, αλλά έναρξη δεν βλέπουν, με αποτέλεσμα όλοι να παραμένουν στην… εκκίνηση αλλά να μην ακούνε το σήμα για το ξεκίνημα.

Ήδη, μετά και την αναστολή των προπονήσεων, οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου επρόκειτο να λάβουν ατομικό πρόγραμμα προκειμένου και αυτοί να συντηρηθούν όσο το δυνατό περισσότερο για να είναι σε θέση να επιστρέψουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση στο γήπεδο. Άποψη των «ερυθρόλευκων» πάντως παραμένει ότι τουλάχιστον οι προπονήσεις θα μπορούσαν να συνεχιστούν ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος σε περίπτωση έναρξης της επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Ήδη η αποχή από τις προπονήσεις κοντεύει να συμπληρώσει μία ολόκληρη εβδομάδα και για το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου, αφού η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας μπήκε σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου από το πρωί της περασμένης Τρίτης, ενώ τη Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν είχαν ουσιαστικά προπόνηση.

Εάν δεν υπάρξουν προπονήσεις και αγωνιστική δράση μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου πάντως, μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος η αποθεραπεία του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ που ταλαιπωρείται από θλάση και χρειάζεται έναν τουλάχιστον μήνα για να επιστρέψει στη δράση. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι ο Μπρούνο Μπαράνκο, ωστόσο η μακρά αποχή από τις προπονήσεις ελλοχεύει κινδύνους σε περίπτωση άμεσης έναρξης των αγώνων μετά από αυτό το χρονικό διάστημα… Άρα, αν η αποχή διαρκέσει μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, δεν είναι και το πιο εύκολο η δράση να αρχίσει εντός του Δεκεμβρίου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.