Ολυμπιακός Βόλου: «Διεκδικούν λεφτά που δεν δούλεψαν»

Οι προσφυγές που έχουν ασκήσει οι Τσιάρας και Μπουκουλάτι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσαν την αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που με ανακοίνωσή της καυτηρίασε την κίνηση των δύο ποδοσφαιριστών, με το θέμανα αναδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι ομάδες μετά τη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος αλλά και με την αβεβαιότητα να κυριαρχεί αφού η φετινή αγωνιστική περίοδος παραμένει σχέδιο στα χαρτιά και η έναρξη δεν έχει γίνει ακόμη.

Για το θέμα των προσφυγών μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή (Classico, Βόλος 9.86), ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας ότι ο Αντώνης Τσιάρας έχει πληρωθεί και για τον Ιανουάριο,σημειώνοντας ότι είχε επιτευχθεί συμβιβασμός με τον παίκτη πριν 1,5 μήνα. «Η ομάδα του οφείλει τον Φεβρουάριο και τον μισό Μάρτιο και ζητάει λεφτά για το συμβόλαιό του μέχρι και τον Ιούνιο, ενώ διακόπηκε το πρωτάθλημα και χάσαμε λεφτά και δεν τα δικαιούται ο ποδοσφαιριστής. Υπήρχε και μία άλλη προσφυγή για λεφτά που τελικά δεν επεδίκασε σε ποδοσφαιριστή ο δικαστής» σημείωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, κάνοντας λόγο για ένα χρέος δύο χιλιάδων ευρώ που αφορούν δεδουλευμένα μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος, αντί δέκα χιλιάδων που διεκδικεί ο Τσιάρας.

Όσον αφορά τον Μπακουλάτι, σημείωσε: «Πληρώναμε φαγητό και σπίτι και ζητάει τα λεφτά της περιόδου του κορωνοϊού. Υπάρχουν χαρτιά που μπορεί όποιος θέλει να δει τι έχει πληρωθεί ο καθένας. Πληρώσαμε τη συμφωνία που είχαμε κάνει και από εκεί και πέρα υπήρχε ένα συμβόλαιο και έχουμε καταθέσει τι έχουμε πληρώσει. Από εκεί και πέρα ό,τι επιδικάσει ο δικαστής είμαστε υποχρεωμένοι να τα πληρώσουμε».

Γενικά για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και σε ό,τι αφορά την περίοδο του κορωνοϊού, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι υπάρχουν αποφάσεις των δικαστηρίων της ΕΠΟ για αρκετούς αθλητές ομάδων, που έκαναν προσφυγή και έχασαν τελικά μισθούς που αναφέρονταν στα συμβόλαια. Παράλληλα τόνισε ότι έχει διευθετήσει τις περισσότερες οφειλές που υπάρχουν σε ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα. «Θα δούμε τι θα βγάλει το δικαστήριο. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν άλλες προσφυγές γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι καλυμμένοι» σημείωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, καταλήγοντας ότι ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να διεκδικεί λεφτά τα οποία δεν δούλεψε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.