Ολυμπιακός Βόλου: «Δίκαιη η επικράτηση της Νίκης»

Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, συγχαίρει την ομάδα της Νίκης Βόλου για την δίκαιη και καθαρή όπως την χαρακτηρίζει νίκη της στον μεταξύ τους αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, υπό την άξια  καθοδήγηση του κ. Αντώνη Μυριτζή μετά το απρόσμενο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο προπονητής κ. Γιώργος Βλιώρας και στον οποίο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στον  Πρόεδρο και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για την άριστη φιλοξενία καθώς και σε όλους τους συντελεστές του αγώνα, Διαιτητές, Κομισάριο, Γραμματεία  για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ευχαριστούμε, επίσης τον Διευθυντή και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας για την, ακόμη μια φορά, άριστη συνεργασία για την οργάνωση και την τήρηση ολων των αναγκαίων μέτρων και τη συνεισφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές συνεχίζουμε την προσπάθεια με προσήλωση στην επίτευξη του στόχου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.