Ολυμπιακός Βόλου: Μετά τον Χανέλλι τι;

Αναζητούν ενίσχυση στη ρακέτα οι «ερυθρόλευκοι»

H πρόκληση της Β’ Εθνικής είναι μπροστά στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου πλέον, με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα κατάλληλα και με τους παίκτες που πρέπει προκειμένου να διεκδικήσουν σε πρώτη φάση την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Ήδη οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώθηκαν, με τους Αγκρή και Χανέλλι ν’ αποτελούν μέλη της ομάδας, ωστόσο χρειάζονται σίγουρα και άλλες προσθήκες.

Το βάρος από πλευράς διοικούντων και τεχνικού επιτελείου πλέον πέφτει στην προσπάθεια ενίσχυσης των θέσεων από «3» έως «5», αναζητώντας τουλάχιστον δύο παίκτες που θα μπορούν ν’ αγωνιστούν ως φόργουορντ και σέντερ. Εκεί έχει εντοπιστεί το μεγαλύτερο κενό στο δυναμικό της ομάδας, αλλά και οι επιλογές μοιάζουν αυτήν τη στιγμή να είναι περιορισμένες. Είναι δεδομένο ότι μεταγραφικοί στόχοι υπάρχουν, αλλά οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες, ενώ από την άλλη, οι παράγοντες της ομάδας βλέπουν οι λύσεις να είναι ακόμη πιο περιορισμένες σε επίπεδο Θεσσαλίας, καθώς από την ευρύτερη περιοχή αν βρισκόταν κάποιος παίκτης θα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η αναζήτηση πάντως συνεχίζεται, όπως και η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν μάλιστα την περασμένη Κυριακή φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίωνα Βόλου, σε βάρος του οποίου επικράτησαν 68-38, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ακόμη αγώνες προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΓΣ Αμπελώνα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στον Βόλο και την επομένη (Κυριακή 12/09) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Από εκεί και πέρα, το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά που διοργανώνουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη συμμετοχή των Φίλιππου Βέροιας, Νίκης Βόλου και Μπίτολα (από Βόρεια Μακεδονία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.