Ολυμπιακός Βόλου: Το μπέρδεμα που κόστισε το δελτίο του Ασλανίδη

Από Θεσσαλονίκη ήρθε τελικά η εξήγηση γιατί ο Κυριάκος Ασλανίδης δεν έχει αγωνιστεί έως τώρα σε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ δεν έχει συμπεριληφθεί σε αποστολή, μιας και το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμη, και δεν αναμένεται μέχρι τουλάχιστον τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας («AllaboutAris») κάποιο μπέρδεμα προέκυψε στην αλληλογραφία ανάμεσα σε Άρη στον οποίο ανήκει ο παίκτης και Ολυμπιακό Βόλου, που είχε  ως αποτέλεσμα να μην βγει το δελτίο του παίκτη και έτσι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 19χρονος στόπερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον επόμενο Ιανουάριο, όταν και θα υπολογίζεται κανονικά από τους Θεσσαλούς. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να περιμένει… Επίσης, σημειώνεται ότι οι άνθρωποι του Άρη είναι ενήμεροι για την κατάσταση αυτή και συζήτησαν με τον παίκτη, στο περιθώριο του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό…

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου περίμενε και το δελτίο του Ντιαμπί, με τα στελέχη του να αναφέρουν ότι αναμενόταν ένα έγγραφο από την Ισπανία για να αγωνίζεται κανονικά ο παίκτης από εδώ και πέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.