«Όμορφες μπασκετικές στιγμές και μπόλικη αγάπη για τον συνάνθρωπο»

Χαμόγελα επικρατούσαν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου και στην ομάδα Βετεράνων Θεσσαλίας που προσφάτως κατέκτησε τον τίτλο στο αντίστοιχο πανελλήνιο, με τις «ερυθρόλευκες» να απονέμουν τα εύσημα σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ΕΕΕΚ Βόλου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το παρελθόν συνάντησε το μέλλον σε έναν αγώνα αγάπης και αλληλεγγύης, Το ταλέντο συνάντησε την εμπειρία σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις, όμορφες μπασκετικές στιγμές και μπόλικη αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Οι νεαρές αθλήτριες του Ολυμπιακού μας, αντιμετώπισαν την πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα Βετεράνων της Θεσσαλίας και όλα τα έσοδα της αναμέτρηση δόθηκαν για την ενίσχυση του αγαπημένου μας ΕΕΕΕΚ Βόλου. Συγκινητικές στιγμές εξελίχτηκαν όταν οι νεαρές αθλήτριές μας απένειμαν μετάλλια στις παλαίμαχες αθλήτριες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, όπως και όταν παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βόλου με τη διευθύντρια τους Φωτεινή Γρηγορίου προσέφεραν όμορφα δώρα στους Δημήτρη Καραστάθη, Αφροδίτη Αραπατσάνη, Κώστα Δέρβο και Ελένη Παπαθανασίου.

Όμορφη στιγμή ήταν επίσης όταν γιορτάσαμε όλοι μαζί τα γενέθλια της Νικολέττας Πρίντζου-Καραστάθη που είναι πάντα δίπλα μας, απλώνοντας ασπίδα προστασίας στις όποιες δυσκολίες βρίσκονται κατά καιρούς στο διάβα μας.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) του παρουσία στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών για την ανιδιοτελή παρουσία των μελών τους στον σημερινό (σ.σ. χθεσινό) φιλανθρωπικό μας αγώνα και ιδιαίτερα τη μεγάλη δόξα της ελληνικής διαιτησίας τον Κώστα Κορομηλά για την παρουσία του. Ευχαριστούμε τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βόλου για την παρουσία και τα δώρα τους. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Ηλιόπουλο που ήταν εκεί, έτοιμος όπως πάντα να προσφέρει με ανιδιοτέλεια  τις υπηρεσίες του

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Βετεράνων Θεσσαλίας γιατί έκανε υπέροχη τη γιορτή μας. Με σεβασμό λοιπόν και αναγνώριση στο λαμπρό παρελθόν, δημιουργούμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.