Οργανωμένοι ΑΣΑ: «Καρδιτσάρα μου σε έπνιξαν ξανά»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας ULTRAS GATE 3 εξέδωσαν ανακοίνωση για τις καταστροφικές και φονικές πλημμύρες στον γειτονικό νομό, καλώντας όλον τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος σε όσους το έχουν ανάγκη. Αναλυτικά:

«Καρδιτσάρα μου σε έπνιξαν ξανά και ποιος ξέρει ακόμη τι άλλο θα ζήσουμε!

Τι να περιγράφεις και με τι λόγια να τα πεις για γκρεμισμένα σπίτια, φοβισμένα βλέμματα κάθε ηλικίας, ανθρώπους να παλεύουν κάτω από τα νερά και άλλοι να ξημεροβραδιάζονται επάνω σε τραπέζια και σκεπές, για να σωθούν.

Βαρύς ο απολογισμός ξανά. Μέσα σε τρία χρόνια ζούμε το ίδιο έργο με νεκρούς, αγνοούμενους και περιουσίες μιας ζωής χαμένες.

Χιλιάδες καλλιέργειες, ζώα, μελίσσια, σπίτια, αποθήκες χάθηκαν μέσα στα νερά μιας απέραντης λίμνης. Κόσμος ακόμη απεγκλωβίζεται με ελικόπτερα και βάρκες…

Το τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας το ξέρει πολύ καλά και τι απαντήσεις πρέπει να δώσει και πού!

Καλούμε τον κόσμο της Καρδίτσας να σταθεί αλληλέγγυος στον γείτονα, στον συνάνθρωπο του και να Αναγεννήσουμε τη περιοχή μας για ένα αύριο όπως εμείς το θέλουμε, από εμάς για εμάς χωρίς να περιμένουμε από κανέναν τίποτα, γιατί ο πόνος και ο θυμός άγγιξε όρια!

Μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση, παίρνουμε ξανά φτυάρια και στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη με ό,τι μέσα μπορούμε.

Στα social media είναι αλήθεια ότι αρμόδιους και υπεύθυνους τους ξεφτιλίσαμε, ας μας δούμε όμως από αύριο τι θα κάνουμε έξω στη κοινωνία, στο καφέ, στις δουλειές, στις πλατείες, στις κάλπες…»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.