Ορισε και διαιτητές η εκτεθειμένη ΕΣΚΑΘ για το φάιναλ …3

Αποκτά κωμικοτραγικές διαστάσεις η διοργάνωση χωρίς μία ομάδα και χωρίς κόσμο

Για τους αγώνες του κατ’ ευφημισμό φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ της περσινής χρονιάς, με τη συμμετοχή τριών ομάδων, η διοργανώτρια όρισε διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι οι δύο αγώνες (ένας ημιτελικός και ένας τελικός) θα γίνουν χωρίς κόσμο στο κλειστό Κατσιμήδου Τρικάλων, καθώς δεν έχει άδεια πυρασφάλειας, ενώ απόλυτα δικαιολογημένα λόγω των πλημμυρών στον Βόλο η μοναδική ομάδα της πόλης, ο Ιωνας, απέσυρε τη συμμετοχή της.

Χωρίς μία ομάδα και χωρίς κόσμο το φάιναλ φορ του Κυπέλλου της περασμένης μάλιστα χρονιάς, τη στιγμή που θα μπορούσε να γίνει άνετα την περσινή σεζόν, αποκτά κωμικοτραγικές διαστάσεις.

Η ΕΣΚΑΘ εκτίθεται με την εμμονή της να διεξαχθεί τώρα μία «κουτσουρεμένη» διοργάνωση, ενώ θα μπορούσε να μετατεθεί, εφόσον έτσι κι αλλιώς έχει αργήσει χαρακτηριστικά, και να γίνει και με κόσμο, που θα τιμούσε τη μνήμη του προπονητή Χρήστου Γκότα, στον οποίον είναι αφιερωμένο το F4.

Δυστυχώς, η ΕΣΚΑΘ ξεπερνά και τον πιο κακό της εαυτό και εκτίθεται ανεπανόρθωτα με αψυχολόγητες αποφάσεις, πλήττοντας το άθλημα που υποτίθεται ότι οφείλει να υπηρετεί, ενώ δεν δείχνει καμία αλληλεγγύη σε ένα σωματείο από μία πόλη που επλήγη ανεπανόρθωτα από τις πλημμύρες.

Για την ιστορία οι διαιτητές του κωμικοτραγικού φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ έχουν ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 30-9-23

Γήπεδο Κατσιμήδειο

Ώρα 17.00 ΑΕΛ-Νέος Κεραυνός Λάρισας

Διαιτητές: Ξέρας, Γεωργουσόπουλος, Κοντοστάθης

Κριτες: Τσιάρας, Ρετζέλας, Βήτας

Κυριακη 1-10-23

Γήπεδο Κατσιμήδειο

Ώρα 15.00 Τελικός

Διαιτητές: Μπουγλός Ιωάν., Γκαρτζονίκας, Πάνος

Κριτές: Παπαδήμα, Γκουγκουστάμου, Χλωρός

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.