Ως ματς της χρονιάς αντιμετωπίζουν στην Αγριά το σαββατιάτικο με τον Αμπελώνα

Δηλώσεις έκαναν Καραμανλής (αριστερά) και Γκουντόπουλος
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αγριάς εν όψει της αυριανής (12/4, 18.00) εντός έδρας αναμέτρησης για τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αμπελώνα, με στόχο το 3-1 και την πρόκριση στον τελικό.
Δηλώσεις πραγματοποίησαν οι μπασκετμπολίστες Δημήτρης Γκουντόπουλος και Σάββας Καραμανλής.
Ο Δημήτρης Γκουντόπουλος δήλωσε: “Είναι το ματς της χρόνιας για μας. Το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα δεν επηρέασε καθόλου την ψυχολογία μας, αντίθετα μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο.
Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε στις προπονήσεις με το μυαλό μας στην νίκη που θα μας οδηγήσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος”.
Από τη μεριά του ο Σάββας Καραμανλής τόνισε: “Παίζουμε αύριο ένα παιχνίδι παρόμοιας δυσκολίας με εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι όμως ένα παιχνίδι έδρας για εμάς.
Οι παίκτες και των δύο ομάδων γνωρίζονται πλέον μεταξύ τους αρκετά καλά. Απέναντί μας ξέρουμε ότι θα βρούμε μια ομάδα έμπειρη, που έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες. Για εμάς, για να τελειώσουμε τη σειρά και να περάσουμε στον τελικό και για τον Αμπελώνα να επαναφέρει την σειρά στην έδρα του.
Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστει κατάλληλα για το ματς.
Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, όπου θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στις κερκίδες και στο τέλος να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την νίκη-πρόκριση”.
Η διοίκηση της Αγριάς απευθύνει πρόσκληση στον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.