Ως συνέχεια αντιμετωπίζεται η προαγωγή του Κώστα Μπράτσου

Στην προπόνηση της Πέμπτης στην Άλλη Μεριά του Ολυμπιακού Βόλου, το μοναδικό πρόβλημα εκτός της απουσίας του στρατευμένου Ευθυμιάδη, ήταν ότι συνεχίστηκαν οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αλαμάνης από την Τρίτη.

Παρουσιάστηκε επίσης ο Παναγιώτης Νάσης στους παίκτες και ειδικά στους τερματοφύλακες, ενώ άπαντες οι ποδοσφαιριστές είδαν την προαγωγή του Κώστα Μπράτσου ως μια συνέχεια της προηγούμενης κατάστασης και δε χρειάστηκε ο 40χρονος τεχνικός να πει κάτι ιδιαίτερο στους παίκτες του, αφού τον ξέρουν πολύ καλά πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί, όπως ξέρει πολύ καλά κι αυτός εκείνους. Την Παρασκευή στις 15.00 η πρετοιμασία γοα τον αγώνα με τον Αστέρα στην Ιτέα θα συνεχιστεί με προπόνηση στο ΕΑΚ του Βόλου.

Ο Κώστας Μπράτσος κάθισε την περσινή σεζόν στα έξι τελευταία παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου ως πρώτος προπονητής, αλλά σε μία χρονική περίοδο που είχε ξεμείνει η ομάδα από στόχους, ενώ τώρα είναι η αρχή του πρωταθλήματος και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση, που καλείται να διαχειριστεί ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος έχει πάντως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Δεδομένες είναι οι ικανότητες και οι γνώσεις του και αναγνωρίζονται από όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μαγνησίας, ενώ τον πιστεύει πολύ και η διοίκηση. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης παρά την παραίτησή του στις 7 Ιουνίου, ήθελε οπωσδήποτε να τον κρατήσει και τα κατάφερε.

Θυμίζουμε ότι στη σύντομη θητεία του ως πρώτος προπονητής ο Κώστας Μπράτσος είχε μία ήττα στο πρώτο του παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής με 1-0 και από κει και πέρα 3 νίκες, εκ των οποίων η μία ιστορική με το 4-0 επί της Νίκης (οι άλλες δύο με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-1 και με Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα με 1-2), αλλά και δύο λευκές ισοπαλίες εκτός έδρας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και τον Ρήγα Φεραίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.