Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μαντέψει τη νίκη επί της Ρεάλ-Το σκορ που είχε προβλέψει

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε… οραματιστεί πριν τέσσερις μήνες την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του για τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προβλέψει από τον περασμένο Ιανουάριο πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο και θα κερδίσει!

Αναφορικά με το σκορ, ο «DPG» είχε… μαντέψει πως το «τριφύλλι» θα επικρατήσει των Μαδριλένων με 91-90 χάρη σε buzzer beater του Κώστα Σλούκα.

Μετά την πρόκριση επί της Φενέρ στον ημιτελικό και πριν τον τελικό της 26ης Μαΐου, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι είχαν θυμίσει στον Εργκίν Αταμάν την πρόβλεψη που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, με τον Τούρκο προπονητή των «πρασίνων» να απαντά:

«Το ελπίζω, φυσικά. Το ελπίζω. Μέχρι στιγμής έχουν βγει όλες οι προβλέψεις του προέδρου αληθινές, όπως και όλα τα όνειρα του κόσμου. Παίζουμε για τη νίκη. Πιστεύω πως και ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και δικαίως βρίσκονται στον τελικό. Νιώθουμε περήφανοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.