Όταν ο Σάββας Σιατραβάνης πρωταγωνιστούσε σε… διαφημιστικό σποτ! (video)

Ο Σάββας Σιατραβάνης σε νεαρή ηλικία ως μέλος της ΑΕΛ.

Όταν ο Σάββας Σιατραβάνης πρωταγωνιστούσε στο διαφημιστικό του AEL FC Arena
Ως σπουδαίο ταλέντο της ΑΕΛ, από την οποία ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου χαρακτηριζόταν στα πρώτα του βήματα ο νυν παίκτης της Νίκης Βόλου πλέον, Σάββας Σιατραβάνης, και μάλιστα ο ρόλος του δεν είχε περιοριστεί μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, αφού υπήρξε και… πρωταγωνιστής διαφημιστικού σποτ!

Ήταν το 2010, όταν η διοίκηση Κώστα Πηλαδάκη στην ΑΕΛ υλοποιούσε την κατασκευή του ιδιόκτητου AEL FC Arena, και το επιτελείο της λαρισαϊκής ΠΑΕ διάλεξε τον Σάββα Σιατραβάνη ως πρωταγωνιστή του προωθητικού βίντεο για τους χώρους του γηπέδου. Ο Σιατραβάνης εμφανίζεται να ετοιμάζεται να μπει στον αγωνιστικό χώρο, και αναλαμβάνει στη συνέχεια σύμφωνα με το σενάριο την εκτέλεση ενός φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκών και εντός της αντίπαλης εστίας, πετυχαίνοντας το γκολ!

Βέβαια, από τότε τα χρόνια έχον περάσει, με τον Σιατραβάνη να έχει διαγράψει μία αξιοσημείωτη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρείται μία αξιόπιστη λύση για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται κάθε φορά.
Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ο Σάββας Σιατραβάνης ήταν ο μικρότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΚΡ Ρέικιαβικ το καλοκαίρι του 2009 για το Europa, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 22 ημερών, αγωνίστηκε για 10 λεπτά.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι με τους Ισλανδούς, από τους οποίους η ΑΕλ είχε αποκλειστεί:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.