Ούτε αδιάφορη ήταν, ούτε δεν προσπάθησε η Νίκη

Ο Τοπαλίδης στο ματς της Λιβαδειάς
11η ήττα στο πρωτάθλημα για τη Νίκη, 5η σερί από Λεβαδειακό και πέμπτο ματς χωρίς τρίποντο  

11η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, πέμπτη συνεχόμενη ήττα με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στη Super League 2 και πέμπτο σερί ματς που δεν παίρνει τρίποντο. Αυτά ισχύουν για τη Νίκη, που έχασε προχθές Κυριακή από τον Λεβαδειακό με 2-0 εκτός έδρας.

Κανείς δεν μπορεί πάντως να κατηγορήσει τους παίκτες ότι δεν προσπάθησαν ή ότι ήταν αδιάφοροι αλλά η αλήθεια είναι ότι η Νίκη χάρισε ένα ματς, που θα μπορούσε να πάρει κάτι απ’ αυτό, στον αντίπαλό της.

Κι αυτό γιατί αφενός δέχθηκε ένα αστείο γκολ μόλις στο 7ο λεπτό μετά από τραγικό σφάλμα του Γκαραβέλη, που πήγε να ντριμπλάρει τον Νίκα μέσα στη μικρή περιοχή, γλίστρησε, έχασε την μπάλα και έδωσε το δικαίωμα στον παίκτη του Λεβαδειακού να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία και αφετέρου, γιατί στο 69’ δέχθηκε το δεύτερο τέρμα της, τη στιγμή που δεν είχε απειληθεί καθόλου ως τότε στο δεύτερο μέρος.

Σε ό,τι αφορά το ολέθριο λάθος του Γκαραβέλη σίγουρα και τερματοφύλακες στο υψηλότερο επίπεδο έχουν κάνει ανάλογα σφάλματα και δεν μπορεί κανείς να καταδικάσει τον έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε με δύο επεμβάσεις να κρατήσει το σκορ στα επίπεδα του 2-0. Πάντως η Νίκη από το 20’ έως το 45’ ήταν καλύτερη στο γήπεδο και με καλή ανάπτυξη έγινε επικίνδυνη, αλλά γκολ δεν έβαλε.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.