ΠΑΕ ΑΕΛ: “Περίεργες ομάδες η Ξάνθη και ο ΝΠΣ Βόλος”

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος της Super League, με την ομάδα της ΑΕΛ μεταξύ άλλων να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, τη στιγμή που στα play out θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με τον ΝΠΣ Βόλος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή αγωνιστική δράση με αρκετές αναφορές από εκεί και πέρα τόσο στην Ξάνθη όσο και στον NΠΣ Βόλος, χαρακτηρίζοντας και τις δύο ομάδες ως περίεργες.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: “Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ΑΕΛ και θα πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια των πιστών οπαδών μας να κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης για τους εξής λόγους:

1. Γιατί πρέπει να κερδίσουμε την 7η θέση και να δείξουμε την πρόοδο μας, αλλά και να αναδείξουμε τις αδικίες εις βάρος μας από διαιτητικά λάθη.

2. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στη διαδικασία των play out, όπου «περίεργες» ομάδες όπως η Ξάνθη και ο Βόλος είναι πιθανόν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν πολλά αγωνιστικά και βαθμολογικά προβλήματα υπέρ των «φίλων» τους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.